Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a trecut la ameninţări. FC Nantes, ultimatum pentru Cardiff City în privinţa primei tranşe din transferul lui Sala

S-a trecut la ameninţări. FC Nantes, ultimatum pentru Cardiff City în privinţa primei tranşe din transferul lui Sala

Premier League

Comentarii

Termenul primei rate din transferul de 17 milioane de euro al lui Sala a expirat, iar clubul vânzător, FC Nantes, ameninţă cu tribunalul

Războiul de 17 milioane de euro dintre Nantes şi Cardiff este foarte aproape să înceapă. Conform BBC, înţelegerea de transfer a fotbalistului argentinian din Franţa în Pemier Leaguie a fost una pe trei ani. Prima rată trebuia plătită deja, însă cei de la Cardiff, care, în urma tragicului accident din 21 ianuarie, nu l-au avut în lot niciodată pe Sala, nu au virat banii. Francezii au anunţat că, dacă în următoarele 10 zile nu vor primi banii, vor acţiona clubul galez în instanţă.

Cardiff City FC a confirmat că nu a plătit, dar a anunţat că va face acest lucru atunci când se vor clarifica toate lucrurile în acest caz încurcat.

Transferul lui Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff a fost confirmat pe 19 februarie, atunci când fotbalistul a semnat cu galezii şi a şi fost prezentat oficial. În aceeaşi zi, Sala a plecat la Nantes pentru a-şi aduce bagajele şi pentru a-şi lua la revedere de la foştii săi colegi. Pe 21 ianuarie, pe când revenea în Ţara Galilor pentru a începe munca la noul său club, Sala şi pilotul avionului privat în care se aflau au dispărut în Marea Mânecii. În urmă cu două zile, avionul a fost găsit pe fundul mării şi se lucrează pentru scoaterea sa la suprafaţă.

Afla mai multe despre: emiliano salatransferfc nantescardiffultimatulbani 

viewscnt
Articole similare