Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au înţeles cu Luka Modric! Anunţul a fost făcut de presa spaniolă. Ce se întâmplă cu Balonul de Aur

S-au înţeles cu Luka Modric! Anunţul a fost făcut de presa spaniolă. Ce se întâmplă cu Balonul de Aur

Real Madrid

Comentarii

Ultimele luni au fost aglomerate pentru Luka Modric. Prima oară fotbalistul a fost la un pas de a câştiga Campionatul Mondial cu Croaţia, dar au pierdut finala cu Franţa. Au urmat câteva săptămâni de foc pentru el şi Real Madrid, din cauza zvonurile care îl dădeau la Inter Milano, iar anul s-a încheiat cu un Balor de Aur pentru croat.

Luka Modric şi-a decis viitorul, anunţă presa spaniolă, şi urmează să semneze cât de curând. Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani a ajuns la o înţelegere cu Real Madrid pentru prelungirea contractului până în 2021, scrie cotidianul Marca. 

"Modric se retirara en el Madrid", este titlul dat de Marca, care subliniază vârstă pe care o va avea Modric la finalul contractului, 36 de ani, şi faptul că este foarte probabil să se retragă de la "Los Blancos". În 2012 a fost adus croatul la Real, la cererea lui Jose Mourinho, chiar dacă negocierile cu Tottenham au fost mai mult decât dure. Cele 35 de milioane plătite, dar şi presiunea tricoului blanco i-au căzut greu mijlocaşului, care a avut un prim sezon de tristă amintire la Real, însă, în cele din urmă, a devenit jucătorul formidabil pe care l-a văzut geniul lui Mourinho şi a devenit om de bază într-o echipă care a câştigat de patru ori trofeul UEFA Champions League.

Prelungirea contractului lui Modric înseamnă, mai mult ca sigur, că Mateo Kovacic, alt croat, nu se va mai întoarce la Real Madrid, fiind împrumutat în acest moment la Chelsea. Alţi doi tineri mijlocaşi din lotul Realului, Dani Ceballos şi Fede Valverde vor avea timp să crească sub braţul protector al lui Modric. 

Levante - Real Madrid se joacă duminică, de la ora 21:45, pe Telekom Sport 2. 

Afla mai multe despre: luka modricreal madridprelungire 

viewscnt
Articole similare