Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au pus în vânzare biletele pentru Euro U21! Cât te costă să îi vezi pe tricolori în acţiune în Italia!

S-au pus în vânzare biletele pentru Euro U21! Cât te costă să îi vezi pe tricolori în acţiune în Italia!

Echipa națională

Comentarii

UEFA a dat, marţi, startul vânzării biletelor pentru Campionatul European U-21 din Italia şi San Marino. România va juca în grupa C, meciurile fiind programate la Cesena şi la Serravalle (San Marino).

Românii care vor dori să îi susţină pe elevii lui Mirel Rădoi de la faţa locului îşi pot achiziţiona pachete pentru toate cele trei meciuri din grupă, sau pot opta pentru bilete la fiecare meci în parte. Preţurile sunt cuprinse între 3 şi 20 de euro.

Cei care vor dori să cumpere pachete pentru toate meciurile din grupă vor trebui să scoată din buzunar 20 de euro. Tinerii sub 21 de ani vor plăti 13 euro pentru aceleaşi pachete.

În cazul fiecărui meci în parte, biletele sunt împărţite în două categorii. Pentru biletele din prima categorie, cele de la tribună, preţul este de 8 euro pentru adulţi şi de 5 euro pentru tinerii sub 21 de ani. În a doua categorie, în care intră biletele de la peluză, preţul este de 5 euro pentru adulţi şi de 3 euro pentru tineri.

În cazul României apare însă o situaţie specială, pentru că tricolorii joacă unul dintre meciuri, cel cu Croaţia, la San Marino, pe un stadion care nu are peluze.

Programul tricolorilor la Campionatul European U-21:

18 iunie: România - Croaţia (San Marino Stadium, Serravalle)

21 iunie: Anglia - România (Stadio Dino Manuzzi, Cesena)

24 iunie: Franţa - România (Stadio Dino Manuzzi, Cesena)

Afla mai multe despre: biletecampionatul europeanunder-21 

viewscnt
Articole similare