Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au stabilit primele două echipe calificate în playoff-ul NBA. LeBron James a pus capăt seriei de înfrângeri a lui Lakers. Rezultatele serii

S-au stabilit primele două echipe calificate în playoff-ul NBA. LeBron James a pus capăt seriei de înfrângeri a lui Lakers. Rezultatele serii

Baschet

Comentarii

Şapte meciuri au fost programate marţi seară în cel mai spectaculos campionat de baschet de pe planetă, NBA. Rezumatele tuturor partidelor le puteţi vedea pe www.telekomsport.ro.

  • Indiana Pacers - New York Knicks 103-98
  • Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers 106-99
  • Chicago Bulls - Los Angeles Lakers 107-123
  • Dallas Mavericks - San Antonio Spurs 105-112
  • New Orleans Pelicans - Milwaukee Bucks  113-130
  • Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves 133-107
  • Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers 104-125
A fost noaptea în care LeBron James şi Los Angeles Lakers au pus capăt seriei de cinci înfrângeri consecutive. Cu Regele James în rol de principal marcator, cu 36 de puncte, echipa din Oraşul Îngerilor s-a impus cu 123-107 în deplasarea din Chicago. În clasament, Lakers nu stă deloc bine. Este pe locul 11 în acest moment, iar şansele de playoff sunt aproape zero. Echipa are şase victorii mai puţin faţă de echipa de pe ultimul loc de playoff din Conferinţa de Vest, Utah Jazz.
 
Liderul din Conferinţa de Este, Milwaukee Bucks, şi-a asigurat deja calificarea matematică în playoff. Marţi seară, trupa condusă din teren de Giannis Antetokoumpo s-a impus cu 130-113 în deplasarea din New Orleans. Grecul a fost ales din nou cel mai bun om al meciului, după ce a pus 24 de puncte pe tabelă pentru echipa sa şi a mai contribuit cu 5 assist-uri şi 9 recuperări.
 
Până acum, Milwaukee Bucks şi Toronto Raptors, ambele din Conferinţa de Est, sunt sigurele echipe care şi-au asigurat matematic calificarea în playoff.
 

Afla mai multe despre: nbala lakerschicago bulls 

viewscnt
Articole similare