Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să fie foarte clar!". Clubul le-a închis uşa în nas lui Becali şi Rotaru. Transferul la care pot doar să viseze

"Să fie foarte clar!". Clubul le-a închis uşa în nas lui Becali şi Rotaru. Transferul la care pot doar să viseze

Superliga

Comentarii

FCSB Şi U Craiova trebuie să-şi ia adio de la Cephas Malele (27 de ani), atacant crescut la Palermo şi care a impresionat în Liga 1, la FC Argeş. Viorel Tănase, oficial al clubului din Trivale, a anunţat că vârful de atac nu e de vânzare pentru nicio sumă.

Transferat iniţial până în vară, Malele i-a convins pe oficialii lui FC Argeş să-i ofere o prelungire a contractului, iar Viorel Tănase i-a anunţat pe cei care "poftesc" la transferul atacantului elveţian că acesta nu e de vânzare pentru nicio sumă. În curând va avea loc oficializarea prelungirii contractului lui Malele.

"Să fie foarte clar! Malele este şi va fi jucătorul lui FC Argeş. Impresarii lui au un acord cu FC Argeş, iar el va rămâne jucătorul nostru. Aud şi eu că se interesează FCSB şi Universitatea Craiova de el, dar vreau să spun tuturor că el nu este de vânzare pentru nicio sumă! Avem acţionari şi finanţatori care îi pot plăti salariul lui Malele pentru următoarele două sau trei sezoane, deci nu va pleca", a declarat Viorel Tănase, pentru Pro X.

Malele, golgheterul lui FC Argeş!

Transferat în septembrie 2020, liber de contract, Malele a marcat opt goluri şi a livrat o pasă de gol în 19 meciuri jucate la echipa din Trivale, antrenată de Andrei Prepeliţă şi Mihai Ianovschi. În acest moment, Malele e cotat la 400.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

  • 2 - două selecţii are Cephas Malele în reprezentativa U19 a Elveţiei

Afla mai multe despre: cephas maleletransferfcsbfc argescontractu craiova 

viewscnt
Articole similare