Experiențe împreună.
You are here:

„Să se ducă în vestiar dacă are tupeu! Să vadă”. Ilie Poenaru şi-a ieşit din minţi după eşecul cu Viitorul. Ce a generat furia antrenorului | VIDEO

„Să se ducă în vestiar dacă are tupeu! Să vadă”. Ilie Poenaru şi-a ieşit din minţi după eşecul cu Viitorul. Ce a generat furia antrenorului | VIDEO
Comentarii

Ilie Poenaru a clacat la finalul meciului pierdut de Academica Clinceni, scor 2-3, cu Viitorul. Antrenorul ilfovenilor a pus înfrângerea pe seama arbitrului Lucian Rusandu.

Academica Clinceni a condus-o cu scorul de 2-1 pe Viitorul până în minutul 64, atunci când centralul din Sf. Gheorghe a dictat penalty pentru oaspeţi, iar Iancu a transformat de la punctul cu var.

Ilie Poenaru a acuzat însă întreaga manieră de arbitraj a lui Rusandu şi a arbitrajelor de care a avut parte Academica Clinceni în acest sezon. După a doua etapă din play-out, nou-promovata este pe locul 5, cu 14 puncte, unul peste ocupanta locului de baraj, Chindia Târgovişte şi două peste Poli Iaşi, prima echipă din zona roşie.

„Arbitrajul, asta mă deranjează cel mai tare, da? Că nu e posibil aşa ceva. Gata, ne-am săturat, îmi ajunge. Dacă nu, să ne spună. Să ne spună direct, staţi cuminţi în banca voastră, duceţi-vă de unde aţi venit, că voi nu aveţi nicio treabă! Şi nu mă refer aici că ar fi ajutat-o pe Viitorul. Eu cred că sunt alte direcţii. Nu se posibil să faci aşa ceva. Nu e posibil să îţi baţi joc de un club, aşa cum suntem noi, de la ţară. 

Să se ducă şi domnul Rusandu acum la mine în vestiar să vadă cum am zece inşi care stau cu capetele plecate şi plâng că pierdi bani, pierd prime, pierde de toate. Să se ducă în vestiar dacă are tupeu! Să vadă. El e bine mersi acum, dacă îi dă o etapă bine, dacă nu îşi vede băiatul de treabă în continuare, ne mai prinde peste trei, patru etape şi ne mai execută o dată. 

Facem 2-1 şi intervii tu. Pentru că Viitorul nu putea şi nu avea cum să ne surprindă şi nu avea cum să dea gol şi intervine domnul Rusandu şi dă un penalty inexistent. 

Penalty la Bococ de ce nu dai în prima repriză când îi cade mingea pe mână? Îi dai şi al doilea galben şi roşu. Dacă trebuie, dacă nu, măcar dă-mi penalty. 

Antrenăm ceva, pregătim ceva şi intervin alţii. Nu mă fraţilor, lăsaţi-i să mă bată! Lăsaţi-i să mă bată, că sunt buni. Cei de la Viitorul sunt buni, sunt cei mai buni. Lăsaţi-i să mă bată pe teren, lăsaţi-mă să pierd eu, că sunt eu fraier. 

(Despre Lucian Rusandu)
Eu am încercat să am un dialog cu el. El le are pe ale lui, nici nu te priveşte, te persiflează. Se uită în altă direcţie, nici măcar acest respect nu îl are. 

(La ce interese de referi, că ar fi favorizate alte echipe care sunt în luptă pentru evitarea retrogradării cu Clinceni?)
Da, da. Clar, asta e. Probabil că nu placem. E stadionul urât, nu avem spectatori, nu ştiu. Ceva se întâmplă, pentru că nu este prima oară.

Clar mă tem de ce urmează. Le-am spus şi jucătorilor acum în vestiar să ridice capul, pentru că de acum încolo vom juca 11 contra 14. Şi dacă suntem bărbaţi şi suntem smecheri, o să jucăm 11 contra 14”, declarat antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, la finalul meciului cu Viitorul, scor 2-3. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe