Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să spunem lucrurile pe faţă. E ruşinos ce vedem!". Discurs sincer despre situaţia de la Dinamo, după ce "câinii" n-au mai câştigat de opt meciuri în Liga 1

"Să spunem lucrurile pe faţă. E ruşinos ce vedem!". Discurs sincer despre situaţia de la Dinamo, după ce "câinii" n-au mai câştigat de opt meciuri în Liga 1

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut umilitor cu ultima clasată din Liga 1, 0-1 cu Poli Iaşi, în Copou, iar George Florescu, fostul internaţional român, a vorbit extrem de franc despre situaţia clubului din Ştefan cel Mare. Fostul decar al naţionalei României nu se aştepta ca Dinamo să aibă un sezon mai prost decât cel pe care l-a făcut anul trecut.

Poli Iaşi a reuşit surpriza şi a învins-o pe Dinamo în Copou, cu 1-0. Ambele echipe se află într-o situaţie grea în clasament, dar cu victoria de sâmbătă seara ieşenii speră că au dat startul unui reviriment de formă. Poli Iaşi trebuie să înceapă să urce în ierarhia Ligii 1 dacă vrea să scape de emoţiile retrogradării.

În ceea ce o priveşte pe Dinamo, George Florescu a spus "cu părere de rău" că jucătorii lui Dinamo au arătat ruşinos în ultimele prestaţii. "Câinii" n-au mai câştigat în Liga 1 de opt meciuri, de la victoria cu UTA, 1-0 pe terenul arădenilor. Florescu a mai spus că nu se aştepta ca Dinamo să aibă un sezon mai prost decât cel precedent.

„O spun cu părere de rău, dar suntem aici să spunem lucrurile pe faţă. Nu concepeam ca după sezonul trecut catastrofal pe care l-a avut Dinamo, să nu se bată la play-off. Au fost sume la începutul campionatului, care se anunţau ca un vis. Referitor la jucătorii care au renunţat la o parte din salarii să rămână la echipă, când eşti jucător profesionist, îţi asumi.

Dacă renunţi la o parte de bani, nu renunţi la o parte din randament. Am rămas la un club istoric şi ar trebui să dau şi mai mult, să arăt că e iubire. La ce vedem în ultimele prestaţii ale jucătorilor de la Dinamo, ruşinos!”, a spus George Florescu la Look Sport.

Florescu a comentat şi varianta ca Dinamo să retrogradeze în Liga 2: „Hai să facem un exerciţiu de imaginaţie. Să presupunem că Dinamo îşi ia licenţa şi va retrograda. Să ne imaginăm, că se poate întâmpla, că va retrograda pe teren. Ce se va întâmpla cu oamenii care îşi vând cămaşa de pe ei ca să dea bani clubului? Cumpără mii de bilete virtuale”.

Afla mai multe despre: dinamogeorge floresculiga 1 

viewscnt
Articole similare