Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să vezi acum cum zburdăm!" VIDEO | Stoican, din nou în formă maximă: "Vreau vână, forţă!"

"Să vezi acum cum zburdăm!" VIDEO | Stoican, din nou în formă maximă: "Vreau vână, forţă!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi va deschide runda cu numărul 17 din Liga I cu un meci pe teren propriu contra celor de la Sepsi. Iar Stoican încearcă să îşi ridice moral jucătorii după înfrângerea cu FCSB.

 
Învinsă de FCSB, duminică seară, Poli Iaşi a ajuns pe loc retrogradabil. Stoican nu disperă însă. Diferenţa mică faţă de locurile de play-off îl face chiar să viseze. Pentru moldoveni meciul cu Sepsi ar putea fi decisiv. 
 
"Vreau vână, forţă! E ultimul meci care să ne dea speranţe pentru play-off. Trebuie să batem, nu? Batem cum o fi, muncitoreşte. Eu asta spun. Nu doar la camere, ci şi în vestiar. Sperantele pentru a merge în play-off sunt destul de mici, dar cu o victorie putem sa revenim cu ganduri mari pentru a ne atinge obiectivul" a spus Stoican înaintea întâlnirii cu echipa lui Eugen Neagoe. 
 
Stoican are de luat şi o revanşă. În tur, Sepsi i-a învins pe alb-albaştrii cu 3-0. 
 
"Aş vrea să îi las pe jucători să se concentreze la joc şi să arate pe teren şi după aceea vor veni cu toţii la conferinţă să stea de vorbă cu dumneavoastră. Aş vrea ca gandul lor să fie doar la fotbal. Fottbalul este plăcerea noastră şi apoi o să vină şi partea financiară. Nu trebuie să punem pe primul loc banii" a încheiat Stoican. 
 
 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: stoicanpoli iaşisepsi 

viewscnt
Articole similare