Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Să vină banii la băieţi. Victor Angelescu ”pune presiune” pe Şucu după victoria cu FCSB

Să vină banii la băieţi. Victor Angelescu ”pune presiune” pe Şucu după victoria cu FCSB

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FCSB, în etapa a 15-a din Superligă.

Reacţia lui Victor Angelescu după victoria împotriva lui FCSB

Pe Arena Naţională, Rapid a avut un final de primă repriză excellent şi, după ce Papeau a deschis scorul în minutul 39, Paul Iacob a înscris pentru 2-0 în minutul 45+1. Gazdele au trimis odată în bară, prin Alexandru Băluţă, în minutul 41, dar la pauză giuleştenii au intrat în avantaj.

În minutul 65 Dawa a redus din diferenţă, înscriind cu o lovitură de cap. S-a încheiat FCSB – Rapid 1-2. FCSB este lider, cu 31 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a treia, cu 39 puncte.

Victor Angelescu, acţionarul minoritar de la Rapid, a vorbit despre victoria giuleştenilor, dar şi despre prima promisă de patronul Dan Şucu!

„Victorie foarte mare, foarte importantă, ne bucurăm foarte mult, suntem foarte fericiţi. Dan a spus exact care va fi prima, suntem transparenţi, normal că acum le vine prima, au jucat, au câştigat, acum sunt şi răsplătiţi. 

În momentul de faţă e cel mai dulce rezultat. Ne-am bucurat cu toţii (n.r. în vestiar), le-am transmis prima, ne-am bucurat, ca după orice derby. S-a simţit ca un meci în deplasare, atmosfera a fost foarte frumoasă, foarte mulţi oameni la stadion, s-a simţit ca un meci în deplasare, dar am făcut un meci foarte bun, am spus că avem probleme în deplasare, meciul ăsta l-am jucat cu inima, am meritat victoria. 

Am spus că obiectivul nostru este 1-3, suntem în obiectiv, înseamnă că ne vom bate şi pentru titlu până la final. Ne motivăm altfel, dar zic că avem un parcurs foarte bun per total. Cred că e un pic cam devreme, nu mă gândesc la ce se întâmplă la meciul CFR-ului, e clar că ne batem cu ei şi FCSB. Cred că măcar Craiova, la ce lot are, sigur se va bate până la final, se înjumătăţesc punctele, va fi care pe care. 

E mai important meciul cu FCSB, o echipă cu care ne batem la titlu, foarte puternică, deci normal că se simte mai bine victoria faţă de meciul cu CSA. Păcat că am început cum am început, eu zic că suntem bine. Trebuie să batem CFR, jucăm pe Giuleşti şi trebuie să îi batem. 

Cred că au răbdare (n.r. suporterii), a fost un început slab de campionat, e normal să îşi facă doleanţele auzite”, a declarat Victor Angelescu la finalul meciului. 

Echipele care au evoluat:

  • FCSB: Târnovanu - Al. Pantea (V. Creţu 56), Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru - Al. Băluţă (Miculescu 84), Compagno (D. Rotariu 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • RAPID: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (I. Cristea 90), Al. Albu, Papeau (Onea 80) – Funsho Bamgboye, Borja Valle, Al. Ioniţă II (Kait 75). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: dan şucuvictor angelescurapidprimă 

viewscnt
Articole similare