Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sacrificiul lui Adrian Petre pentru a reveni în Liga 1! „El va renunţa la o sumă foarte mare de bani pentru a juca la UTA”

Sacrificiul lui Adrian Petre pentru a reveni în Liga 1! „El va renunţa la o sumă foarte mare de bani pentru a juca la UTA”

UTA

Comentarii

Adrian Petre (22 de ani) este aşteptat, zilele acestea, la UTA Arad, echipa care l-a format. Pentru a revenii în Liga I, atacantul va renunţa la o mare parte din salariu.

Adrian Petre are un salariul mare în Italia, la Cosenza în Serie B. Însă arădenii i-au comunicat clar că nu îi vor putea acoperi tot salariul şi că atacantul va trebui să facă un sacrificiu.

Va veni şi Adrian Petre, da. Nu aş vrea să vorbesc foarte mult, pentru că nu e reprezentat de mine, dar ştiu că va veni. Va aduce un plus la UTA. Are un talent incontestabil, să fim serioşi. Dacă ne raportăm la situaţia lui, sincer vorbind, el are mai mare nevoie de UTA, decât are UTA de el. UTA îi întinde o mână de ajutor. E profesionist, de mare caracter, iubeşte această echipă. Eşti mult mai implicat când ai astfel de sentimente.
Visele nu se cuantifică în bani. El va renunţa la o sumă foarte mare de bani pentru a juca la UTA. Aradul nu îi poate plăti un astfel de salariu. El vine din postura de jucător liber de contract, după cum a spus-o şi domnul Becali. Nu îoi va activa cel de-al doilea contract
”, a declarat Bogdan Apostu.

Petre nu i-a dat pe spate pe italieni, atacantul are doar 7 partide jucate, fără gol înscris. Nici la FCSB, echipa de la care a plecat, nu a jucat mai mult, Becali i-a oferit doar 15 meciuri. 3 goluri a marcat Petre în tricoul FCSB-ului.

  • 800.000 € este cota de piaţă a lui Adrian Petre, conform Transfermarkt

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare