Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Săgeţile" lui Leo Grozavu, îndreptate spre Luis Phelipe? "Prefer un jucător care poate însemna ceva". Antrenorul lui Poli Iaşi a criticat arbitrajul din meciul cu FCSB

"Săgeţile" lui Leo Grozavu, îndreptate spre Luis Phelipe? "Prefer un jucător care poate însemna ceva". Antrenorul lui Poli Iaşi a criticat arbitrajul din meciul cu FCSB

Superliga

Comentarii

Leo Grozavu a tras concluziile la finalul meciului pierdut de Poli Iaşi, pe teren propriu, scor 1-3, contra FCSB-ului. Tehnicianul formaţiei moldave a avut un discurs acid, atât la adresa jucătorilor săi, cât şi la adresa arbitrajului.

Leo Grozavu, atac indirect cu talpa la Luis Phelipe. ”Prefer un jucător care poate însemna ceva”

Antrenorul lui Poli Iaşi a declarat că au fost jucători care au susţinut că nu se pot antrena, motiv pentru care a apelat la introducerea unor juniori. Cel mai probabil, Grozavu a făcut referire în mod indirect la Luis Phelipe, jucător care a semnat deja cu FCSB.

”E un moment în care ne gândim serios dacă putem continua cu ei sau nu. Lumea zice aoleu ce a făcut FCSB, dar cadourile făcute de noi... Primul gol e de neînţeles, ar fi multe de discutat, dar mă abţin. Am fost nevoit să apelez la jucători tineri, am avut jucători U21 pe bancă. La fotbal nu se riscă, la fotbal trebuie să ai curaj, prefer să joc cu un jucător care poate însemna ceva în fotbal, decât unul care să zică că nu se poate antrena. Dacă dau de două ori cu călcâiul şi o dată din picioare sunt acceptaţi la echipe. Naţionala are nevoie de jucători care sunt dispuşi să se sacrifice. 

Am primit multe goluri de-a lungul acestui campionat şi nu poţi emite pretenţii. Ispas e un jucător care poate trata fazele de unu contra unu. Samayoa nu trece prin cea mai bună formă, e puternic, dar azi a avut intervenţii nefericite, iar penalty-urile mi s-au părut uşor acordate sau forţate de jucătorii Stelei (n.r. FCSB), mai abili. Cu tot lotul la dispoziţie puteam face mai mult, unii din teren au cerut schimbare, am folosit jucători tineri. Împotriva Stelei (n.r. FCSB) poţi pierde cu oricine în teren.

Un campionat echilibrat, datorită faptului că echipele din frunte au pierdut multe puncte cu echipele dina  doua jumătate, doar Steaua (n.r. FCSB) s-a desprins. E un campionat chilibrat, iar echipele s-au chinuit, cele care au dominat anii trecuţi. E echilibrat, dar nu neapărat că e foarte valoros. 

Să vedem ce putem să aducem. Vom încerca. Sigur că sunt în contact cu anumiţi jucători, i-am abordat de mult timp şi sperăm să-i putem aduce, să vedem dacă avem resursele necesare că e greu la Iaşi să faci transferuri spectaculoase. Numele ăsta Ilie Vlad sunt convins că va însemna ceva”, a spus Leo Grozavu, după meciul cu FCSB.

Antrenorul lui Poli Iaşi, atac cu talpa la arbitrul Iulian Călin. ”Niciodată nu se poate da penalty”

”Nu mi s-a părut penalty la Coman, doar a forţat penalty, iar apoi Olaru îşi lasă pe acolo picioarele, se aruncă în Samayoa. Sigur că există şi imprudenţă, dar niciodată nu sunt penalty-uri. Domnul Călin imediat e fluierat, a avantajat echipa mai puternică. FCSB a fost pragmatică azi, ne-au exploatat greşelile noastre”, a adăugat Grozavu.

În urma eşecului cu FCSB, Poli Iaşi a încheiat anul pe locul 14, cu 23 de puncte după 21 de meciuri.

 

Afla mai multe despre: leo grozavufcsbpoli iaşiluis phelipe 

viewscnt
Articole similare