Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salarii de Liga 1 la Steaua Bucureşti! "Sunt jucători care au salarii şi mai mari". Adrian Neaga, despre conflictul dintre CSA şi FCSB

Salarii de Liga 1 la Steaua Bucureşti! "Sunt jucători care au salarii şi mai mari". Adrian Neaga, despre conflictul dintre CSA şi FCSB

FCSB

Comentarii

Fostul atacant Adrian Neaga a vorbit despre războiul dintre Steaua Bucureşti şi FCSB şi consideră că echipa lui Gigi Becali e continuatoarea brand-ului important din România. De asemenea, Neaga a susţinut că Steaua plăteşte salarii mari pentru nivelul Ligii 3.

Adrian Neaga, despre Steaua Bucureşti şi FCSB

"Echipa asta (n.r. - FCSB) din prima ligă a fost continuatoarea, nu s-a întrerupt. Nu a fost ca la Craiova, care sa înfiinţat în Liga a 2-a sau altă ligă. Mie îmi pare rău de suporterii stelişti, pentru că şi cei care sunt acum cu CSA au fost şi cântau Steaua, când eu eram la Steaua. Eu am venit în 2001 la Steaua. La Rapid sunt cinci echipe de Rapid, sunt trei prin a Liga 3-a, Dinamo este în Liga a 3-a sau a 4-a, deci... Parcă la noi e ca la nimeni. Eu am prins şi la Timişoara, când am fost director sportiv, palmaresul era la o persoană fizică. Adică o întreagă nebunie, nu mai ştie nimeni. FCSB, cum îi spuneţi voi, din prima ligă, este Steaua. 

Ce a reuşit Gigi Becali în România nu sunt mulţi care vor reuşi. A ţinut Steaua în viaţă, a vândut acum pe 13 milioane de euro. Nu mai credea nimeni într-un transfer din România, la fotbalul pe care îl avem în momentul de faţă, că se va vinde pe 13 milioane", a declarat fostul atacant din Ghencea la Look Sport Live.  

De asemenea, Adrian Neaga a susţinut că la Steaua Bucureşti sunt jucători plătiţi ca în Liga 1, deşi clubul evoluează în Liga 3: "Vezi că sunt salarii de Liga 1. Eu zic că sunt jucători la Steaua care au salarii mai mari decât în Liga 1. Statul mereu are bani. Acum să vedem cine o să ia echipa la Liga 2, trebuie să facă un parteneriat privat", a mai spus Rică Neaga.  

Steaua Bucureşti e lider în seria a patra din Liga 3, cu 26 de puncte, cu două mai multe decât locul secund, care e ocupat de FCSB II. 

Afla mai multe despre: steaua bucurestifcsbadrian neagasalarii steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare