Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salarii exorbitante la Real Madrid. Sergio Ramos vrea mărirea salariului, însă Florentino Perez are alte planuri

Salarii exorbitante la Real Madrid. Sergio Ramos vrea mărirea salariului, însă Florentino Perez are alte planuri

Real Madrid

Comentarii

Vezi ce salarii au fotbaliştii lui Real Madrid şi care este situaţia lui Ramos la echipă.

Salarii exorbitante la Real, Ramos poate să plece

Real Madrid este una dintre echipele care oferă cele mai mari salarii din Europa. Madrilenii au unii dintre cei mai buni jucători de pe planetă care sunt şi foarte bine plătiţi. Cu toate că preşedintele clubului, Florentino Perez, ar vrea să mai scadă salariile unor jucători din cauza perioadei Covid-19, care afectează în mod direct veniturile clubului, acesta ar risca să piardă câţiva fotbalişti importanţi, pentru că cer mai mulţi bani.

Printre ei se numără şi Sergio Ramos, care ar putea pleca liber de contract de la Real Madrid. Căpitanul "Galacticilor" poate semna din acest moment cu orice echipă, dacă Real Madrid nu acceptă cerinţele sale. Fundaşul spaniol vrea un salariu mai mare, dar şi un contract pe 2 ani, ceea ce ar face ca Real să nu respecte regula cu doar un an de extindere al contractului pentru jucătorii de peste 30 de ani.

Cu toate acestea, chiar dacă Ramos este om de bază al echipei, şansele ca el să plece sunt foarte mari, pentru că Perez nu îşi prea permite să accepte cererile financiare ale căpitanului, care are deja un salariu foarte mare şi este deja al treliea cel mai bine plătit fotbalist al lui Madrid.

Vezi mai jos, care este lista cu cei mai bine plătiţi fotbalişti ai lui Real Madrid.

Primul din acestă listă este Gareth Bale, care chiar dacă în acest sezon evolueză pentru Tottenham sub formă de împrumut, galezul are un salariu la Real Madrid de 650.000 de lire pe săptămână, dintre care 325.000 sunt achitaţi de clubul londonez.

Al doilea din listă este numărul 7 al formaţiei madrilene, Eden Hazard. Belgianul are un salariu săptămânal de 400.000 de lire şi în acest moment este cel mai bine fotbalist plătit de Real.

Pe a treia poziţie în această listă se regăseşte căpitanul echipei, Sergio Ramos, care are un salariu de 312.000 de lire pe săptămână, iar dacă la următoarea propunere de contract, această sumă nu va creşte, fundaşul spaniol va pleca de la "Galacticos", echipa pentru care evoluează din 2005.

Următorii fotbalişti sunt: Kroos cu 210.000 de lire pe săptămână, Modric cu acelaşi salariu ca al mijlocaşului german, Jovic care are 175.000 de lire pe săptămână, Benzema cu 166.000 de lire pe săptămână şi Courtois, Varane, Marcelo cu câte 150.000 de lire pe săptămână.

Afla mai multe despre: real madrid sergio ramos bale hazard salarii 

viewscnt
Articole similare