Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salarii tăiate în La Liga din cauza coronavirus. Real Madrid şi Barcelona se află în topul listei cu cele mai mari salarii din Spania

Salarii tăiate în La Liga din cauza coronavirus. Real Madrid şi Barcelona se află în topul listei cu cele mai mari salarii din Spaniagalerie foto

La Liga

Comentarii

Din cauza coronavirus, în La Liga s-au redus salariile la majoritatea cluburilor. Cu toate acestea Real Madrid, Barcelona şi Atletico Madrid conduc topul celor mai mari salarii din fotbalul spaniol.

Motivul pentru care salariile au scăzut în La Liga

Nu este nou, faptul că în La Liga salariile cluburilor sunt controlate de asociaţie, care are anumite condiţii cu privire la limitarea bugetului pentru salarii. În funcţie de venitul cluburilor, acestea trebuie să păstreze un anumit buget, pentru a nu depăşi fairplay-ul financiar spre exemplu.

În acest caz tăierile salariilor au avut loc din cauza perioadei coronavirus, iar cluburile au fost nevoite să scadă salariile jucătorilor, angajaţilor, dar şi salariile pe la echipele de tineret.

Care sunt echipele cu cele mai mari salarii din La Liga

În acest top, cele mai mari salarii le au Real Madrid 468.5 milioane de euro, Barcelona 382.7 milioane de euro şi Atletico Madrid 252 milioane de euro, conform transfermarkt.

La Real Madrid salariile au scăzut cu 172.5 milioane de euro, la Barcelona cu 273.7 milioane de euro, iar la Atletico Madrid cu 95.8 milioane de euro.

Vezi mai jos, care sunt salariile celorlalte echipe din La Liga:

Meciurile din La Liga se văd în fiecare weekend pe canalele Telekom Sport.

Afla mai multe despre: real madridbarcelonala ligasalarii la liga 

viewscnt
Articole similare