Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariile mari ale străinilor de la Dinamo pot afecta liniştea vestiarului? "Dacă ai venit şi iei mai mult, trebuie să te ridici la nivelul meu de dăruire"

Salariile mari ale străinilor de la Dinamo pot afecta liniştea vestiarului? "Dacă ai venit şi iei mai mult, trebuie să te ridici la nivelul meu de dăruire"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, a vorbit despre salariile mari ale străinilor veniţi la Dinamo. De asemenea, tehnicianul a încercat să se pună în pielea jucătorilor care se aflau în lot, înainte de transferurile făcute în această perioadă.

Marius Croitoru, despre salariile mari ale străinilor de la Dinamo

Noua conducere din "Ştefan cel Mare" îşi doreşte rezultate încă din acest sezon, iar pentru a reuşi a adus mai mulţi fotbalişti străini, cărora le-au oferit salarii la care jucătorii care se aflau deja la Dinamo doar visau. 

Marius Croitoru a încercat să se pună în pielea jucătorilor care se aflau în lot, înainte de transferurile făcute în această perioadă. Tehnicianul a încercat să găsească o soluţie, pentru ca antrenorul Cosmin Contra să nu fie nevoit să gestioneze eventuale nemulţumiri în lot:

"Niciodată nu m-a interesat cât câştigă celălalt jucător, dar dacă ai venit şi iei mai mult, trebuie să te ridici la nivelul meu de dăruire", a declarat antrenorul lui FC Botoşani în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Conform informaţiilor apărute până în acest moment, Borja Valle are cel mai mare salariu de la Dinamo şi cel mai mare din Liga 1. Spaniolul ar lua 33.000 de euro lunar, în timp ce Fabbrini ar încasa 18.000 de euro, Adam Nemec ar lua 15.000 de euro, iar Janusz Gol ar primi 20.000 de euro. 

Afla mai multe despre: salarii dinamosorescudinamo 

viewscnt
Articole similare