Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salzburg - Lazio. Meci bun pentru pariorii cărora le place să joace pe goluri

Salzburg - Lazio. Meci bun pentru pariorii cărora le place să joace pe goluri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Salzburg - Lazio Europa League 12.04.2018. În tur a fost 4-2 pentru Lazio, asta după ce austriecii au reuşit să egaleze în două rânduri. Italienii nu se apără prea bine, însă forţa ofensivă este de-a dreptul colosală, cu Immobile în frunte.

Ponturi pariuri Salzburg - Lazio Europa League 12.04.2018

Hwang Hee-Chan revine în echipa lui Marco Rose, după ce a fost suspendat la meciul din tur, dar austriecii l-au pierdut pe Diadie Samassekou. Austriecii sunt neînvinşi pe teren propriu în acest sezon de Europa League. Mai mult, se pot lăuda că nu au primit gol în 14 din ultimele 17 partide disputate pe Salzburg Stadium. Pentru prima oară în ultimul an şi jumătate, Salzburg a înregistrat două înfrângeri consecutive. Eşecului de la Roma i s-a adăugat înfrângerea din campionat cu LASK Linz, scor 0-1, de la finalul săptămânii trecute. Echipa lui Marco Rose are ca şi asigurat un nou titlu în Austria, al 5-lea consecutiv şi al 12-lea din istorie. Au un avans de opt puncte în clasament, faţă de principala urmăritoare, Sturm Graz.

Cote bune şi mii de transmisiuni live pe betano.com! Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Salzburg - Lazio Europa League 12.04.2018

Echipa lui Ştefan Radu a marcat cel puţin două goluri în fiecare din ultimele 4 meciuri europene. Italienii sunt neînvinşi în ultimele şapte meciuri, în care au înregistrat patru victorii şi trei remize. Seria cea mai recentă arată trei victorii consecutive, în care echipa a marcat 11 goluri şi a primit şase. Palmaresul capitolinilor în acest sezon de UEFA Europa League este de şapte victorii, două remize şi două înfrângeri. Cele două eşecuri au venit în meciurile cu Zulte Waregem şi FCSB. Lazio se laudă cu cel mai bun atac din Serie A, cu 75 de goluri marcate. De asemenea, echipa lui Simone Inzaghi dă golgheterul competiţiei, pe Ciro Immobile, marcator a 27 de goluri.

Echipele probabile şi jucătorii indisponibili

Salzburg (4-4-2): Walke - Lainer, Ramalho, Caleta-Car, Ulmer - Yabo, Haidara, Berisha, Schlager - Gulbrandsen, Dabbur

Absenţi: Samassekou

Lazio (3-5-1-1): Strakosha - Felipe, Vrij, Radu - Basta, Alberto, Leiva, Milinkovic-Savic, Lulic - Anderson - Immobile
Absenţi: Parolo (incert)

Salzburg - Lazio GG @ 1.55

Afla mai multe despre: salzburglazioeuropa leagueponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare