Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Samir Handanovic îl încurajează pe Ionuţ Radu: “Va creşte ca portar şi ca om”

Samir Handanovic îl încurajează pe Ionuţ Radu: “Va creşte ca portar şi ca om”

Serie A

Comentarii

Samir Handanovic (38 de ani), căpitanul echipei Inter, a avut doar cuvinte de laudă pentru Ionuţ Radu.

Samir Handanovic îl încurajează pe Ionuţ Radu: “Va creşte ca portar şi ca om”

Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter, l-a folosit în două rânduri pe Ionuţ Radu în sezonul trecut, o dată în Cupa Italiei şi o dată în Serie A, într-un meci cu Bologna.

Portarul român a greşit grav în partida de pe "Renato Dall'Ara" şi a încasat un gol cât un titlu pierdut de Inter în Serie A. În campionatul Italiei, Ionuţ Radu a mai apărat la Genoa şi la Parma.

Portarul sloven Samir Handanovic, căpitanul echipei Inter Milano, a declarat că Ionuţ Radu va creşte ca portar şi ca om, deşi a comis acea gafă decisivă.

“A fost o mare tristeţe şi amărăciune, dar asta e viaţa. Iar un sezon nu depinde niciodată de un meci. În seara aceea nu i-am spus nimic, am vorbit cu el a doua zi.

I-am spus că acel episod îl va face să crească atât ca portar, dar mai ales ca om. Ionuţ trebuie să ştie că va greşi din nou, ca toată lumea, însă are ocazia să-şi demonstreze calităţile”, a spus Handanovic, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Radu este încântat de noua aventură din Serie A

Clubul Internazionale Milano a anunţat, vineri, că l-a împrumuta pe Ionuţ Radu, până la finalul sezonului, la Cremonese.

Ionuţ Radu a părut foarte încântat că a semnat cu noua lui echipă şia spus că urmează lucruri bune pentru Cremonese. 

”Înainte de toate, vă mulţumesc! Sunt aici cu un mare spirit de sacrificiu, cu multă dorinţă. Sunt foarte fericit şi va fi sezon mare. Îi salut pe fanii Cremonese. Vă transmit o îmbrăţişare. Forţa Crema!”, a declarat Ionuţ Radu pentru site-ul oficial al celor de la Cremonese.

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

Afla mai multe despre: ionut radusamir handanovic 

viewscnt
Articole similare