Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Samuel Eto’o, aproape de o revenire în fotbal. La ce echipă ar putea să joace fostul star al Barcelonei

Samuel Eto’o, aproape de o revenire în fotbal. La ce echipă ar putea să joace fostul star al Barcelonei
Comentarii

Samuel Eto’o este aproape de o revenire în fotbal. Camerunezul ar putea juca pentru o echipă din liga a treia spaniolă. Şansele ca acesta să revină şi chiar să joace în Copa del Rey sunt 50-50.

Samuel Eto’o aproape de revenire în fotbal la vârsta de 39 de ani. Fostul star al Barcelonei este dorit de o echipă din liga a treia spaniolă şi ar putea juca în Copa del Rey.
 
Care este echipa unde Eto’o ar putea să joace din iarnă
 
Racing Murcia este echipa care îl doreşte pe Samuel Eto’o, camerunezul va putea juca în Copa del Rey, împotriva lui Levante. 
 
Preşedintele clubului, Morris Pagniello a declarat pentru Radio Marca: “În acest moment, aş spune că şansele la semnarea lui Samuel Eto’o de către echipa noastră este de 50-50. Săptămâna viitoare o să ştim dacă vom putea semna cu Eto’o. Dacă nu, avem un plan B pregătit. Avem câţiva investitori în Mexic şi în Emirate care pot financiar să compenseze operaţiunea.”
 
Samuel Eto’o a mai jucat în Spania la echipe precum Real Madrid, RCD Mallorca şi Barcelona. Cu Barca, a reuşit să câştige de trei ori campionatul, de două ori Champions League, de două ori Super Cupa Spaniei şi o dată Cupa Spaniei.
 
Camerunezul s-a retras anul trecut în septembrie, la 39 de ani, de la o echipă din Qatar. Eto’o a reuşit să marcheze 416 goluri în 838 de partide, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: samuel eto'orevenirefotbal 

viewscnt
Articole similare