Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

San Jose Sharks au ratat o şansă uriaşă de a-şi consolida locul secund în divizia Pacific din NHL

San Jose Sharks au ratat o şansă uriaşă de a-şi consolida locul secund în divizia Pacific din NHL
Comentarii

În direct la Telekom Sport, echipa californiană a condus cu 2-0 după prima repriză a meciului cu Dallas Stars, doar pentru a încasa 4 goluri la rând (dintre care 3 în ultima repriză) şi a pierde două puncte care s-ar putea dovedi decisive în stabilirea avantajului terenului propriu pentru playoff-ul care începe săptămâna viitoare.

San Jose venea după 3 înfrângeri consecutive şi a încercat să o evite pe cea de-a patra pornind excelent meciul de acasă cu Dallas. Gazdele au marcat prin Logan Couture, în superioritate numerică, şi prin Timo Meier, după care s-au mulţumit să-şi apere avantajul de două goluri.

Stars, eliminaţi matematic din cursa pentru playoff, au jucat ca o echipă care nu are nimic de pierdut: Gemel Smith şi mai ales căpitanul texanilor, Jamie Benn (prin al 3-lea hattrick al carierei sale), au întors soarta meciului şi au făcut ca fanii de la SAP Center să plece mai devreme acasă.

Înfrângerea din meciul 80 al sezonului regulat face ca San Jose să se menţină la 98 de puncte, cu 2 peste LA Kings şi cu 3 puncte în faţa lui Anaheim.

Pe Ducks, iubitorii hocheiului din România îi pot urmări în direct la Telekom Sport joi dimineaţa, de la ora 05:00, în partida de pe teren propriu cu Minnesota Wild.

 

Afla mai multe despre: san josedallasnhlhocheitelekom 

viewscnt
Articole similare