Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansa lui Tătăruşanu!? Donnarumma a refuzat prelungirea contractului cu AC Milan. Ce scrie presa italiană

Şansa lui Tătăruşanu!? Donnarumma a refuzat prelungirea contractului cu AC Milan. Ce scrie presa italiană

Transferuri

Comentarii

Gianluigi Donnarumma, titularul din poarta lui AC Milan din ultimii 4 ani, a refuzat prelungirea contractului cu echipa de pe San Siro. Italianul este nemulţumit de aspectul financiar al înţelegerilor oferite de oficialii clubului, iar negocierile au intrat în impas

Lui Gianluigi Donnarumma îi va expira înţelegerea cu AC Milan la sfârşitul actualui sezon. Astfel, prioritatea clubului este să ajungă la un acord cu internaţionalul italian, dar, potrivit gianlucadimarzio.com, ”rossonerii” au oprit discuţiile pentru moment.

Donnarumma a refuzat prelungirea contractului

Donnarumma a respins prima ofertă a clubului, un salariu de şase milioane de euro pe an, care includea un bonus de un milion de euro pentru calificarea în Liga Campionilor. Conducerea a ridicat apoi oferta la şapte milioane de euro pe an plus un milion de euro în bonusuri.

Propunerea a fost din nou refuzată de portar şi de agentul său Mino Raiola. Potrivit presei, Raiola doreşte un nou contract de 12 milioane de euro pe an pentru clientul său. Astfel, pentru moment, negocierile s-au încheiat şi va rămâne de văzut dacă AC Milan ar fi dispusă să îi ofere portarului salariul imens.

Donnarumma are în prezent un contract de şase milioane de euro pe an la Milano şi este dorit de Juventus, Chelsea, Manchester United şi Real Madrid. Însă, în cazul plecării acestuia, Ciprian Tătăruşanu are şanse minime să ajungă titular, iar un alt potar ar fi adus pentru a înlocui "gaura" din primul 11.

Afla mai multe despre: gianluigi donnarummaac milanciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare