Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă nesperată pentru jucătorul tras pe linie moartă la FCSB: ”E mult mai bine decât ceilalţi” | EXCLUSIV

Şansă nesperată pentru jucătorul tras pe linie moartă la FCSB: ”E mult mai bine decât ceilalţi” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că jucătorul tras pe line moartă de Gigi Becali ar putea avea şansa de a reveni în primul 11.

Constantin Budescu a revenit la FCSB la începutul toamnei, cu speranţa de a reintra în planurile echipei naţionale şi demonstra ce are de oferit.

Doar patru luni a rezistat mijlocaşul la club, iar de câteva zile este oficial liber de contract şi în căutarea unui nou angajament, în ţară sau în afară.

La fel ar fi putut păţi şi Claudiu Keşeru. Atacantul a revenit de la Ludogorets şi, după un început senzaţional, nu l-a mai impresionat pe Gigi Becali.

Finanţatorul FCSB-ului l-ar fi dat afară pe jucător, dar acesta nu mai are drept de joc la altă echipă, întrucât a evoluat şi pentru roş-albaştri, şi pentru Ludogorets în actuala stagiune.

Astfel, Keşeru nu ar fi fost dispus să semneze rezilierea pe cale amiabilă, iar Becali i-ar fi datorat o sumă importantă fotbalistului dacă îl dădea afară.

Şansă nesperată pentru jucătorul tras pe linie moartă la FCSB

Rămas la club din pricina aceastor circumstanţe, cariera lui Keşeru la FCSB ar fi putut fi deja încheiată, dar MM Stoica a dezvăluit că atacantul ar putea reveni în planurile echipei.

Keşeru are o mică problemă de oridin fizic, dar atât. Ce a discutat patronul în media e una, noi ne facem treaba, e alta, fiecare ştie ce are de făcut.

Claudiu e un profesionist desfăvârşit, are şcoala făcută în Franţa. (n.r. ca Boloni) Exact. Da, a debutat la Nantes odată cu Payet. Nici nu se ştie dacă va fi rezervă.

Adică el dacă va arăta foarte bine... să nu aveţi impresia că... să presupunem că noi jucăm pe 23. Gigi nu se uită la niciun antrenament, habar nu are de nimic, încredere are.

E Keşeru mult mai bine decât ceilalţi. Jucaţi, tată, cu Keşeru. Deci nu există aşa ceva.

Că după aia se enervează după meci şi se întâmplă ce s-a întâmplat după meciul cu Sepsi... şi a avut dreptate, că ne-a măcelarit Sepsi”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: claudiu keşeru 

viewscnt
Articole similare