Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şanse minime de calificare pentru SCM Craiova în sferturile Cupei EHF. Doar egal pentru oltence în penultimul meci din grupă

Şanse minime de calificare pentru SCM Craiova în sferturile Cupei EHF. Doar egal pentru oltence în penultimul meci din grupă

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a remizat, duminică, în deplasare, cu formaţia daneză Nykobing Falster Handbold, scor 20-20 (9-8), în penultima partidă din grupa D a competiţiei. SCM Craiova este deţinătoarea trofeului.

SCM Craiova a ratat şansa de urca pe loc de calificare în sferturile Cupei EHF. A fost condusă de daneze la un gol la pauză, iar la final s-a terminat egal, 1-1. Principalele marcatoare au fost Pedersen 4 goluri, Olsen 4, pentru gazde, respectiv Tătar 5, Gjeorgjievska 4, pentru SCM Craiova.

În cealaltă partidă a etapei, Amara Bera Bera – Podravka, scor 32-26.

După cinci etape, Podravka este lider, cu 8 puncte, urmată în clasament de Nykobing 5, Amara Bera Bera 4 şi SCM Craiova 3 puncte. În ultimul meci din grupă, SCM Craiova va juca pe teren propriu, în 10 februarie, cu Amara Bera Bera. Primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în faza sferturilor de finală a Cupei EHF.

Anterior, SCM Craiova a dispus de Nykobing, cu 18-12, şi a cedat cu Amara Bera Bera, cu 21-32, şi cu Podravka, cu 23-26 şi 18-23.

 

 

Afla mai multe despre: handbalscm craiovacupa ehf 

viewscnt
Articole similare