Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansele Petrolului la promovare, compromise? Reacţia lui Costel Enache: "Era un meci decisiv!"

Şansele Petrolului la promovare, compromise? Reacţia lui Costel Enache: "Era un meci decisiv!"

Petrolul

Comentarii

Turris şi Petrolul au remizat, 0-0, în play-off-ul de luptă pentru promovarea în Liga 1, iar Costel Enache, antrenorul "Lupilor galbeni", a spus la finalul partidei că acesta era un meci decisiv pentru o poziţie favorabilă în încercarea de a ajunge din nou pe prima scenă. Tehnicianul petrolist a mai spus că rezultatele arată că toate echipele sunt echilibrate ca valoare.

"E destul de complicat, nu am reuşit să ne facem nişte calcule, dar ne-am complicat situaţia. În toate meciurile aveam nevoie de victorie, dar acesta era unul decisiv. Mai vedem cum sunt calculele. Cât mai avem ceva matematic, crede. Reluăm ce am putea face, probabil că acum nu mai depindem de noi şi e cea mai mare problemă acum. Jocul a fost destul de confuz, agitat.

Eu zic că echipele sunt echilibrate, rezultatele arată aşa. Jocul unei echipe nu e doar la ora jocului. Noi am fost de două ori opriţi, am avut jucători lipsă, ne-am antrenat în grupe de patru şi după de 12. Echipa poate mai mult, dar nu am cum să fiu supărat pe jucători. Mi-e greu să fac predicţii. Aveam alt plan în minte, acum trebuie să-l refac. N-aş putea să spun că facem ceva, dar mai sunt două jocuri şi ne vom lupta pentru cele şase puncte.

Nu cred că antrenorii ar trebui să judece scenariul cu promovarea a patru echipe. Conducătorii ar fi mai capabili. Categoric aş vrea, dar aş fi subiectiv, nu e onest. Datoria mea e să fac echipa să joace, astfel încât să promovăm"
, a spus Costel Enache, antrenorul Petrolului, la Telekom Sport.

Turris - Petrolul 0-0, în play-off-ul Ligii 2

Turris-Oltul Turnu Măgurele a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu FC Petrolul, în etapa a III-a a play-off-ului Ligii a II-a.

Tot marţi, Rapid Bucureşti a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), de FC Argeş, în aceeaşi etapă.

În urma acestor rezultate, în clasament conduce UTA, cu 29 de puncte, după trei meciuri din play-off, urmată de Turris-Oltul, 25 de puncte (3), FC Argeş, 23 de puncte (2), Petrolul, 22 de puncte (2), Rapid, 21 de puncte (3) şi CS Mioveni, 21 de puncte (2).

Afla mai multe despre: petrolulliga 2costel enache 

viewscnt
Articole similare