Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru a răbufnit după golul al doilea al FCSB-ului: "Mai bine jucăm fără VAR. A ieşit mingea, eram la doi metri de tuşă"

Săpunaru a răbufnit după golul al doilea al FCSB-ului: "Mai bine jucăm fără VAR. A ieşit mingea, eram la doi metri de tuşă"

Rapid

Comentarii

Rapid a scos o remiză, scor 2-2, pe terenul liderului FCSB. Al doilea gol marcat de echipa lui Charalambous a venit în urma unei faze controversate.

"Rămânem în lupta pentru locul doi. Acesta era obectivul nostru. Nu voi comenta arbitrajul, dar singura chestie pe care pot să o spun, la faza când a ieşit mingea afară, eram la doi metri de tuşă şi am văzut că mingea e afară. Nu ştiu cum de nu s-a văzut! Presupun că de-aia există VAR. Dar la noi, în România, VAR-ul lasă de dorit mult de tot. Mai bine jucăm fără VAR şi chiar dacă greşesc arbitrii, sunt şi ei oameni şi pot greşi.

Cred că a fost un meci frumos, păcat că nu am reuşit să îl câştigăm. Cred că acum, după mult timp, am fost o echipă. Ne-am dorit să câştigăm acest meci. Am fost mai agresivi, mai răi în teren. Şi ei îşi doreau să câştige. Cred că prima repriză ne-a aparţinut în totalitate, a doua mai mult lor.

Suntem obligaţi să ne revenim, altfel nu ne mai batem pentru locul doi. Cred foarte mult în acest grup. Nu s-a întâmplat nicodată să pierd la Rapid patru meciuri la rând. Ne doare, e greu, e frustrant, dar trebuie să mergem mai departe. Cei care cad şi nu se ridică nu prea au nimic de câştigat în viaţă!" , a spus Cristi Săpunaru.

FCSB - Rapid 2-2

FCSB a încheiat la egalitate, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Pe Arena Naţională, în faţa a peste 45.000 de spectatori, gazdele au început cu un gol al lui Florinel Coman, anulat pentru offside în minutul 3. FCSB a deschis, totuşi, scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10. Rapid a revenit incredibil şi a preluat conducerea în doar patru minute.

Mai întâi a egalat Krasniqi (min. 12), apoi Albion Rrahmani a înscris şi el (min. 16), iar giuleştenii conduceau cu 2-1. În minutul 21, a marcat şi Hasani pentru Rapid, însă golul a fost anulat pentru offside la Rrahmani.

Jucătorii lui Charalambous au ratat incredibil în minutul 39, prin Miculescu, care a lovit prost balonul cu capul, din careul mic, trimiţând peste poartă. La pauză, Charalambous l-a aruncat în luptă şi pe Alexandru Băluţă, iar acesta a egalat în minutul 57, din pasa lui Radunovic.

Meciul s-a încheiat, în cele din urmă, la egalitate, scor 2-2.

În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Chiricheş (Dawa 42), Radunovic – Lixandru (Alhassan 77), Ad. Şut, Olaru - Oct. Popescu (Radaslavescu 77), Miculescu (Al. Băluţă 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada (Emmers 51), Oaidă, Hasani (Burmaz 71) – E. Krasniqi, A. Rrahmani, Petrila (Funsho Bamgboye 71). ANTRENOR: Bogdan Lobonţ

Afla mai multe despre: sapunaru 

viewscnt
Articole similare