Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sărbătoare în Andaluzia. Granada şi-a asigurat promovarea în La Liga, după 1-1 cu Mallorca

Sărbătoare în Andaluzia. Granada şi-a asigurat promovarea în La Liga, după 1-1 cu Mallorca

La Liga

Comentarii

Penultima etapă din eşalonul secund al Spaniei a marcat finalul luptei pentru promovare în La Liga. Granada şi-a asigurat revenirea pe prima scenă a fotbalului spaniol, după ce a remizat, scor 1-1, în deplasarea de la Mallorca.

Golul marcat de Fede în minutul 89 le-a asigurat andaluzilor revenirea în La Liga, după trei sezoane petrecute în eşalonul secund. Granada a acumulat 76 de puncte şi şi-a asigurat promovarea de pe poziţia a doua, beneficiind şi de înfrângerea celor de la Albacete în faţa celor de la Malaga, scor 1-2.

Prima echipă care şi-a asigurat calificarea a fost Osasuna, care are primul loc asigurat indiferent de rezultatele din ultima etapă.

Singura necunoscută din La Liga 2 a rămas echipa care va ocupa ultimul loc care duce în playoff-ul pentru promovare. Malaga, Albacete şi Mallorca sunt sigure că vor merge în playoff, iar pentru ultimul loc se bat Deportivo la Coruna, Cadiz şi Real Oviedo.

Penultima etapă a sezonului a stabilit şi echipele care vor merge în liga a treia. Acestea sunt Rayo Majadahonda, Gimnastic Taragona, Cordoba, fosta echipă a lui Florin Andone, şi Reus Deportiu.

Afla mai multe despre: granadapromovarela ligaprimera division 

viewscnt
Articole similare