Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Saul Niguez din nou pe lista celor de la Manchester United. În ce condiţii ar putea ajunge mijlocaşul spaniol pe Old Trafford

Saul Niguez din nou pe lista celor de la Manchester United. În ce condiţii ar putea ajunge mijlocaşul spaniol pe Old Trafford

Manchester United

Comentarii

Saul Niguez poate ajunge la Manchester United, însă mutarea depinde şi de plecarea mult anunţată a lui Pogba de pe Old Trafford.

Saul este din nou pe lista celor de la Manchester United

Saul Niguez (26 de ani) este din nou pe lista celor de la Manchester United. Mijlocaşul spaniol poate ajunge pe Old Trafford în locul lui Paul Pogba (27 de ani), care, conform impresarului Mino Raiola, se va despărţi de "diavoli" în această iarnă.

Ole Gunnar Solskjaer îl vrea pe Saul şi ar fi dispus, conform celor de la Todo Fichajes, să achite suma de aproximativ 70 milioane de euro. 

Mijlocaşul lui Atletico Madrid este de mult timp pe lista celor de la United, însă, acum este momentul oportun pentru "Diavolii Roşii" să facă o ofertă, deoarece Saul şi-a pierdut locul de titular la Atletico, iar de la ultima accidentare spaniolul nu mai are evoluţiile apreciate, astfel că Simeone nu îi mai acordă acelaşi timp de joc.

Pogba ar putea să plece mai devreme de încheierea contractului cu Manchester, care expiră în 18 luni. Pentru asta United caută o variantă care să îl înlocuiască pe mijlocaşul francez. În acest moment Saul are o clauză de reziliere de aproximativ 140 milioane de euro şi poate ajunge pe Old Trafford după plecarea lui Paul Pogba.

Saul Niguez este evaluat la 70 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: manchester united atletico madrid saul niguez 

viewscnt
Articole similare