Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal cu un jucător de la Real Madrid în prim plan: "E un mincinos, tot ce spune e fals. S-a gândit doar la el"

Scandal cu un jucător de la Real Madrid în prim plan: "E un mincinos, tot ce spune e fals. S-a gândit doar la el"

Fotbal

Comentarii

Dani Ceballos este într-o formă excelentă. A marcat în ultima etapă de campionat pentru Real Madrid, apoi a reuşit să înscrie primul său gol pentru naţionala Spaniei, în înfrângerea din Croaţia, scor 2-3.

De curând, Ceballos a dat o declaraţie ce a stârnit controverse în presa spaniolă, legată de transferul său de la Betis la Real Madrid, în vara anului trecut. Madrilenii au plătit atunci pentru el 15 milioane de euro, clauza de reziliere.
 
"Toate s-au spart în capul meu, iar clubul s-a spălat pe mâini. Toată povestea m-a afectat doar pe mine, se pare că eu sunt personajul negativ. Toată lumea crede că eu am forţat plecarea, ceea ce este fals. M-a durut când am jucat pe stadionul lui Betis şi am fost fluierat. Am dat totul în cei patru ani pe care i-am petrecut acolo", a declarat Dani Ceballos.
 
Vicepreşedintele lui Betis, Jose Catalan, l-a atacat pe Ceballos după ce a citit în presă declaraţia acestuia.
 
"Tot ce a spus este greşit şi fals. Dani Ceballos ne povesteşte un film care e departe de adevăr. Betis ar fi putut să greşească dacă nu i-ar fi oferit lui Dani un contract cu o clauză de reziliere mai mare. Dar el ne-a amânat luni de zile, până la final. S-a gândit la el şi la plecare, nu la Betis. Ceballos se declară un fan al lui Betis, dar toate lucrurile pe care le spune sunt minciuni", a fost răspunsul lui Catalan.
 
Dani Ceballos a evoluat patru sezoane la Betis, în care a bifat 105 partide, în care a marcat 7 goluri şi a oferit 9 pase de gol. S-a transferat la Real Madrid în 2017, iar pentru galactici a punctat de 3 ori în 36 de partide.
 

Afla mai multe despre: real madridbetisdani ceballos 

viewscnt
Articole similare