Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal după înfrângerea ruşinoasă a CFR-ului: "Sunteţi penibili şi v-aţi acoperit de ruşine! Este cel mai ruşinos rezultat al fotbalului românesc"

Scandal  după înfrângerea ruşinoasă a CFR-ului: "Sunteţi penibili şi v-aţi acoperit de ruşine! Este cel mai ruşinos rezultat al fotbalului românesc"

UEFA Europa League

Comentarii

Fanii campioanei au luat "foc" după umilinţa istorică a CFR-ului în faţa celor din Dudelange, 2-0. Suporterii n-au suportat eşecul şi au lăsat comentarii dure pe pagina de Facebook a clubului din Gruia.

"Jucăm penibil cu toţi expiraţii!! Ne facem de râsul Europei! Ăsta nu e antrenor, dar şi cu jucători care mimează fotbalul nu poţi bate nici măcar modeştii din Luxemburg", a scris Lazăr Remus pe pagina de Facebook a CFR-ului.
 
"Sunteţi penibili şi v-aţi acoperit de ruşine! Este cel mai ruşinos rezultat al fotbalului românesc din toate timpurile! Dacă au ajuns cei din Luxemburg să ne bată înseamnă că sunteţi sub orice critică", a comentat şi Dienekes Hippeis.
 
În timp ce Ganea Florin a scris: "Fotbalul românesc trebuie reformat din temelii! Luaţi exemplul cluburilor din Franţa sau Olanda, cluburi care promovează tineri şi nu ospătari, zidari sau ce-a adus Mureşan la CFR".

Afla mai multe despre: europa leaguecfr clujdudelangescandalcomentariiproblemeanaliza 

viewscnt
Articole similare