Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal după Viitorul - Poli Iaşi! Echipa lui Gică Hagi, acuzată de moldoveni că nu a vrut să joace: "N-au vrut să aprindă nocturna. Ne batem joc?"

Scandal după Viitorul - Poli Iaşi! Echipa lui Gică Hagi, acuzată de moldoveni că nu a vrut să joace: "N-au vrut să aprindă nocturna. Ne batem joc?"

CSM Poli Iași

Comentarii

Preşedintele Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, i-a acuzat pe adversarii de la Viitorul că nu au dorit să dispute partida marţi, deşi meciul se putea juca în condiţiile de la Ovidiu. Gazdele nu ar fi dorit să aprindă nocturna, iar moldovenii vor face o contestaţie. Partida va fi reprogramată şi va începe din primul minut!

Viitorul - Poli Iaşi, reprogramat după ce a fost oprit. Moldovenii fac scandal

Prin vocea preşedintelui Ciprian Paraschiv, Poli Iaşi va face o contestaţie după ce meciul cu Viitorul, de la Ovidiu, nu s-a jucat nici marţi. Luni, partida a fost oprită în minutul 69, din cauza vizibilităţii reduce. 

Marţi, partida trebuia să înceapă la 16:00, dar ceaţa a blocat din nou partida. S-a încercat şi de la ora 17, dar centralul a oprit definitiv partida. 

Moldovenii sunt cei mai supăraţi după decizie. Oficialul lui Poli Iaşi susţine că Viitorul nu a dorit să pornească nocturna şi că meciul se putea disputa: "Noi suntem foarte supăraţi. Conform ROAF, gazdele sunt obligate să întreprindă toate măsurile pentru ca un meci să fie disputat. Pentru că vorbim de luna februarie, ora 16... La ora 17 trebuia aprinsă nocturna. Ei n-au vrut să aprindă nocturna. Acest fapt pentru noi e evident, inclusiv dumneavoastră vedeţi terenul de joc, noi vedem că se poate juca. Se întâmplă alte lucruri, acest lucru e inacceptabil. Da, la Iaşi a picat nocturna, am încercat că generatorul să aprindem nocturna, dar să nu vrei să aprinzi nocturna în luna februarie când scrie în ROAF.... Aaaa, că ai meci cu Dinamo vineri sau că vrei să reiei meciul cu Iaşi din minutul unu, dar noi suntem de patru zile la mare. Nu ne putem bate joc de fotbal, sincer acum.  

Vorbim de luna februarie. După ora 15 trebuie aprinsă nocturna, scrie la regulament. În mod cert vom face contestaţie, nu se poate aşa ceva, suntem de patru zile la mare, vrem să jucăm fotbal 20 de minute şi vedeţi că toată lumea vede, se văd porţile, chiar ne batem joc? 

Suntem la ora 17, în februarie, cum să nu aprindem nocturna? Şi fără nocturnă se putea juca. Evident că am cerut (n.r. - să se aprindă nocturna) şi e de datoria gazdelor să asigure toate condiţiile. Hai să ne respectăm între noi ca echipe. Sincer, hai să ne respectăm.  

Vom face contestaţie, vom scrie raport, vom vedea ce vor decide comisiile abilitate. E evident că o echipă n-a vrut să joace şi n-au vrut să dea drumul jocului", a declarat Ciprian Paraschiv.  

Afla mai multe despre: viitorulpoli iasiciprian paraschivgica hagiceata viitorul poli iasi 

viewscnt
Articole similare