Experiențe împreună.
You are here:

Scandal în Anglia! Căpitanul unei echipe din Premier League, înjurat şi ameninţat pentru că este împotriva reluării campionatului

Scandal în Anglia! Căpitanul unei echipe din Premier League, înjurat şi ameninţat pentru că este împotriva reluării campionatului

Premier League

Comentarii

Căpitanul echipei Watford, Troy Deeney, a declarat că a fost jignit şi ameninţat după ce s-a pronunţat împotriva reluării Premier League, informează BBC.

Deeney nu a vrut să-şi pună într-un pericol suplimentar copilul de cinci luni, care suferă de dificultăţi respiratorii, şi şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la riscul crescut pentru jucătorii de culoare, asiatici şi din alte minorităţi (BAME).

"Am văzut câteva comentarii cu privire la fiul meu, oamenii spunând: <Sper ca fiul tău să ia coronavirsul>. Aceasta este partea grea pentru mine. Dacă răspunzi la asta, oamenii consideră apoi <ah, l-am prins> şi continuă să facă asta. Într-o perioadă în care este vorba despre sănătatea psihică şi toată lumea spune <vorbiţi, vorbiţi, vă rog să vorbiţi>, a vorbit Danny Rose şi am vorbit şi eu şi am fost făcuţi praf pentru asta. Deci oamenii văd asta şi zic <aha!> şi nu doar noi primim astfel de mesaje, soţia primeşte mesajele direct şi mergi pe stradă, iar oamenii spun: <eu sunt la muncă, mergeţi şi voi la munca!>", a declarat jucătorul de 31 de ani, pentru CNN.

Deeney a vorbit cu un specialist în boli infecţioase, profesorul Jonathan Van-Tam, şi va reveni la antrenamentele echipei săptămâna viitoare.

Cluburile engleze au votat, miercuri, în unanimitate, începerea antrenamentelor cu contact, ultima fază înainta reluării campionatului. Jucătorii vor putea să se "antreneze ca un grup şi să se angajeze în tackling-uri, reducând la minimum contactul apropiat inutil”. Discuţiile continuă pentru reluarea sezonului, când condiţiile vor permite şi va fi în siguranţă.

Campionatul englez a fost suspendat la 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus. În prima ligă mai sunt de jucat 92 de meciuri.

viewscnt
Articole similare