Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în Anglia după Liverpool -Manchester City. Sterling EXCLUS din naţională! A fost la un pas de bătaie cu Joe Gomez

Scandal în Anglia după Liverpool -Manchester City. Sterling EXCLUS din naţională! A fost la un pas de bătaie cu Joe Gomez

Liverpool

Comentarii

Derby-ul Liverpool -Manchester City lasă urme adânci asupra fotbaliştilor lui Pep Guardiola. Raheem Sterling nu a uitat încă deznodământul final al meciului.

Starul lui Manchester City a fost exclus de selecţionerul Gareth Southgate pentru partida din preliminarii contra Muntenegrului, duel din preliminariile Euro 2020. Fotbalistul lui Manchester City a avut un conflict aprins la antrenamentele Angliei cu Joe Gomez, jucător la FC Liverpool.


Conform ziarelor din Marea Britanie, fundaşul lui Liverpool a glumit pe seama victoriei bifate de echipa sa, 3-1 în faţa lui City, iar fotbalistul ”cetăţenilor” nu a gustat deloc gluma lui Joe. Sterling a sărit la bătaie, relatează presa din Anglia, iar coechipierii săi au fost nevoiţi să intervină.

La fel şi selecţionerul Gareth Southgate, care s-a văzut obligat să-l scoată din lot pe Raheem Sterling pentru partida următoare a naţionalei Angliei, contra Muntenegrului. “Am luat decizia să nu-l iau în calcul pe Raheem pentru meciul cu Muntenegru. Una dintre marile provocări este să separăm rivalităţile din campionat atunci când jucătorii vin la naţională. Din păcate, emoţiile de la derby încă erau prezente. Decizia a fost luată după ce au fost consultaţi toţi jucători din lot. Ei trebuie să se concentreze la meciurile cu Muntenegru şi Kosovo”, a declarat Gareth Southgate.

Liverpool a învins-o pe City pe Anfield cu scorul de 3-1 şi are acum 34 de puncte în Premier League. Rivala sa are doar 25 de puncte şi a coborât pe locul 4 în clasament. Trupa lui Guardiola are 3 înfrângeri în actuala stagiune din Premier League, în timp ce Liverpool s-a împiedicat o singură dată în 12 etape, iar atunci a bifat doar o remiză.
 

Afla mai multe despre: raheem sterlingjoe gomez 

viewscnt
Articole similare