Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în Germania. Fotbalist acuzat că este un mincinos cu acte false

Scandal în Germania. Fotbalist acuzat că este un mincinos cu acte falsegalerie foto

Bundesliga

Comentarii

Gambianul Bakery Jatta este acuzat că îşi ascunde vârsta reală. Ziarul german Bild a făcut o anchetă şi a descoperit numeroase inexactităţi în ceea ce priveşte data de naştere a mijlocaşului de la Hamburg.

Jurnaliştii nemţi susţin că africanul se numeşte de fapt Bakary Daffeh şi nu s-a născut pe 6 iunie 1998 - aşa cum spune site-ul oficial al Hamburgului - ci pe 6 noiembrie 1995. Adică are doi ani şi jumătate mai mult.

Declaraţiile lui Jatta sunt contrazise şi de doi antrenori africani care susţin că jucătorul a apărat culorile lui Brikama United şi că a jucat împrumutat la diverse echipe din Nigeria şi Senegal, pe lângă faptul că a fost selecţionat cu echipa naţională U20 din Gambia în 2014, când, teoretic, avea doar 16 ani.

Cum a fost posibil ca africanul să îşi schimbe data de naştere?

Nemţii cred că Jatta şi-a declarat fals data de naştere în 2015, atunci când a ajuns în Europa, ca refugiat. Motivul falsei declaraţii ar fi fost că minorii beneficiază de o protecţie sporită conform legilor din Germania. 

Bakery Jatta s-a legitimat la Hamburg în 2016 şi a declarat atunci că nu a jucat pentru niciun club profesionist din ţara sa. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bakery jattahamburg 

viewscnt
Articole similare