Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în Premier League. Manchester City îşi acuză o rivală pentru că ar fi iniţiat ancheta ce i-a adus suspendarea de la UEFA

Scandal în Premier League. Manchester City îşi acuză o rivală pentru că ar fi iniţiat ancheta ce i-a adus suspendarea de la UEFA
Comentarii

Deşi fotbalui a fost suspendat, pentru moment, din pricina pandemiei de coronavirus, Manchester City şi-a început "meciul" ei cu rivala de la Arsenal Londra, pe care o acuză că ar fi avut un cuvânt greu de spus în suspendarea dictată de UEFA, la începutul acestui an.

Oficialii "Cetăţenilor" cred că echipa de pe Emirates a condus complotul care a dus la excluderea pentru doi ani din UEFA Champions League. Opt din primele 10 cluburi din Anglia s-au unit împotriva lui Manchester City pentru a cere această suspendare, conform surselor bine formate pe care formaţia de pe Ittihad Statium le are şi care au plasat-o pe Arsenal în capul listei.

Omologii de la Arsenal Londra nu au dorit să facă niciun comentariu, însă managerul ei, Mikel Arteta, fost tehnician şi la City, a subliniat că informaţiile sunt false. În luna ianuarie a acestui an, Manchester City a fost suspendată pentru doi ani din toate competiţiile europene şi a fost amendată cu 25 de milioane de lire sterline pentru nerespectarea fair play-ului financiar. Clubul a facut apel la Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare