Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la PSG după finala pierdută din Champions League. Tuchel poate pleca de la echipă

Scandal la PSG după finala pierdută din Champions League. Tuchel poate pleca de la echipă

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain a pierdut finala UEFA Champions League, 0-1, împotriva lui Bayern Munchen, iar în urma acestui rezultat ar putea avea loc schimbări masive în cadrul echipei.

Thomas Tuchel este nemulţumit de nivelul său de implicare la echipă. Francezii de la L'Equipe scriu că tehnicianul francez vrea să fie mult mai implicat în viaţa echipei şi în deciziile care se iau. 

Un exemplu concret dat de jurnaliştii francez este cazul lui Thiago Silva. Tuchel nu este de acord cu decizia luată de Leonardo, directorul sportiv, de a nu îi mai prelungi contractul brazilianului. Fundaşul central a demonstrat şi în Final 8-ul din UEFA Champions League că încă poate juca la cel mai înalt nivel, iar faptul că ar urma să semneze cu Chelsea arată încă o dată nivelul la care se află experimentatul fotbalist. 

Cum Leonardo are postul bine definit în cadrul clubului, Tuchel ar putea fi înlăturat în cazul unor neînţelegeri, mai ales pentru că nici el, la fel ca şi ceilalţi antrenori dinaintea lui, nu a reuşit să aducă trofeul UEFA Champions League la Paris. 

Afla mai multe despre: thomas tuchelpsg 

viewscnt
Articole similare