Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Steaua - FCSB în Liga de Tineret! Tinerii lui Becali au zdrobit juniorii armatei. Care a fost scorul final

Scandal la Steaua - FCSB în Liga de Tineret! Tinerii lui Becali au zdrobit juniorii armatei. Care a fost scorul final

Steaua

Comentarii

CSA Steaua şi FCSB s-au întâlnit într-o partidă din Liga de Tineret. Suporterii celor de la Steaua au creat o atmosferă de "derby", iar tinerii jucători ai vice-campioanei României au făcut spectacol pe teren.

Juniorii formaţiei din Superliga s-au distrat pe terenul rivalilor de la CSA Steaua. 5-1 a fost scorul primei partidei din etapa a şasea din play-off-ul de est al Ligii de Tineret.

FCSB, pe locul doi în clasamentul din Liga de Tineret

FCSB este pe locul al doilea în clasamentul play-off-ului de est din Liga de Tineret, cu 40 de puncte, în timp ce rivalii de la CSA Steaua se află pe trei, cu 31 de puncte.

Rivalitatea dintre cele două echipe s-a putut evidenţia şi în tribună! Repetate strigăte la adresa jucătorilor celor de la FCSB, cât şi la adresa antrenorului oaspeţilor s-au putut auzi din partea suporterilor gazdelor.

În minutul 50, la scorul de 5-0, jucătorii oaspeţilor au sărbătorit victoria şi totodată, rezultatul de pe tabelă şi au făcut o horă. În minutul 59 s-a stabilit scorul final al meciului, moment în care ambele tabere s-au calmat.

În schimb, CSA Steaua defilează la seniori! În ultimul meci din Liga 2, "militarii" s-au impus cu scorul de 5-0 pe teren propriu, împotriva celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu şi au urcat pe poziţia a opta din clasamentul ligii secunde.

În Superliga, FCSB are parte de un derby imens împotriva rivalilor de la Rapid, pe Arena Naţională. Fotbaliştii lui Elias Charalambous au şansa să se îndepărteze mai mult faţă de rivalii giuleşteni, înainte de intrarea în play-off şi înjumătăţirea punctelor. Meciul se joacă sâmbătă, 9 martie, de la ora 22:00 şi se vede în direct, pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbcsa steaualiga de tineret 

viewscnt
Articole similare