Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru cu Conor McGregor în prim-plan! Luptătorul, pus sub acuzare pentru atac. "E cel mai dezgustător lucru petrecut în istoria UFC!"

Scandal monstru cu Conor McGregor în prim-plan! Luptătorul, pus sub acuzare pentru atac. "E cel mai dezgustător lucru petrecut în istoria UFC!"

Special

Comentarii

UPDATE | Conor McGregor a fost pus sub acuzare pentru atac şi comportament violent, după ce a rănit un alt sportiv în timpul unor incidente cu ocazia prezentării unei lupte, anunţă BBC.

Fostul campion UFC, în vârstă de 29 de ani, s-a aflat într-un grup de persoane care a vandalizat un autocar în care se aflau luptători rivali.

El s-a dus singur la secţia de poliţie şi va fi audiat de un judecător.

McGregor, în vârstă de 29 de ani, a perturbat un eveniment la care nu a fost invitat, prezentarea unei gale organizată, sâmbătă la New York de UFC (Ultimate Fighting Championship).



Potrivit imaginilor de pe site-ul TMZ Sport, McGregor şi un grup de zece persoane au intrat în culise la Barclays Center, una dintre principalele săli din New York.


Starul UFC Conor McGregor a ajuns joi seară în arestul poliţiei din New York, după ce s-a predat, la câteva ore după ce a fost implicat într-un scandal, anunţă CNN.

Pe internet a apărut o filmare în care se vede cum McGregor, însoţit de mai mulţi prieteni, atacă un autobuz şi îi sparg geamurile. Conform presei din SUA, luptătorul UFC a intrat la Barclays Center, unde a atacat un antrenor care pregăteşte mai mulţi sportivi.

  • Atacul a avut loc într-un garaj, unde mai mulţi luptători care urmează să participe la gala UFC 223 urcau în autobuze
  • Înainte de incidentul de joi seară, McGregor fusese deposedat de centura de campion UFC la categoria pană

În filmarea dată publicităţii se vede cum McGregor aleargă spre autobuz, ridică un carucior metalic de marfă şi îl aruncă în geamul microbuzului, căruia îi sparge geamul. Conform CNN, un pasager a fost rănit.

La câteva ore după incident, McGregor a mers de bunăvoie în sediul poliţiei din New York pentru a se preda. Şeful UFC, Dana White a catalogat evenimentul drept "cel mai dezgustător lucru întâmplat în istoria companiei".

"E cel mai dezgustător lucru care s-a întâmplat în istoria companiei! Există un mandat de arestare pe numele lui Conor McGregor. Avionul său nu a putut decola. Nu a putut părăsi New York-ul. Este o mişcare proastă pentru cariera lui", a declarat Dana White, preşedintele UFC.

Ultima luptă a lui McGregor a avut loc în urmă cu opt luni, când starul UFC a acceptat să urce în ringul de box cu Floyd Mayweather, în ceea ce specialiştii au numit "Meciul secolului"

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a învins pe irlandezul Conor McGregor prin KO tehnic, în meciul disputat la T-Mobile Arena din Las Vegas, în 27 august, la categoria semimijlocie, versiunea WBC.

Mayweather s-a impus în runda a zecea, după arbitrul a decis încheierea meciului, deoarece irlandezul încasase mai multe lovituri.

McGregor, în vârstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). McGregor a înregistrat în confruntările de arte marţiale mixte 21 de victorii şi trei înfrângeri. Cu Mayweather, irlandezul a disputat primul meci de box profesionist din carieră.

Afla mai multe despre: mcgregorbataiepolitiearest 

viewscnt
Articole similare