Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru la Astra! Neplătiţi de luni bune, fotbaliştii ameninţă cu plecarea! Iordănescu vrea să plece de la echipă

Scandal monstru la Astra! Neplătiţi de luni bune, fotbaliştii ameninţă cu plecarea! Iordănescu vrea să plece de la echipă

Astra Giurgiu

Comentarii

Este din nou scandal la Astra, după ce patronul Ioan Niculae a ”uitat” să-i mai plătească de trei luni pe jucători şi, bonus, s-a apucat să-i critice în public după înfrângerea de la Craiova.

Fotbaliştii Astrei nu au mai primit salariile din luna decembrie, iar primele sunt achitate din banii pe care Edward Iordănescu şi Dani Coman îi aduc de acasă, anunţă Prosport. Ioan Niculae nu a mai băgat niciun ban în club, iar situaţia de la Astra este una critică.

Pentru a nu agita şi mai tare apele, Edi Iordănescu a evitat să demisioneze acum, dar şi-a anunţat apropiaţii că va pleca la finalul campionatului.

Ca totul să se transforme în haos total, chiar dacă nu şi-a mai plătit jucătorii, patronul Niculae a schimbat obiectivul. Echipa trebuie să termine sezonul pe locul trei pentru ca salariile să fie deblocate, iar primele pentru calificarea în playoff să fie achitate.

Afla mai multe despre: astraliga 1salariiobiectivniculae 

viewscnt
Articole similare