Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru la Inter! Icardi nu se potoleşte şi îşi dă în judecată clubul la care joacă

Scandal monstru la Inter! Icardi nu se potoleşte şi îşi dă în judecată clubul la care joacă

Inter Milano

Comentarii

Cariera lui Mauro Icardi la Inter Milano este încheiată, mai mult ca oricând. Argentinianul însă nu pleacă fără scandal de la Milano.

Marţi, la Milano, a avut loc o întâlnire între Mauro Icardi, Steven Zhang, preşedintele lui Inter şi Beppe Marotta, CEO-ul clubului. Oficialii clubului nerazzurri i-au transmis, pe această cale, fotbalistului că nu se mai bazează pe el, lucru pe care l-a spus şi Antonio Conte după victoria din prima etapă, 4-0, cu Lecce. De altfel, Conte nu a contat pe el nici în turneul de pregătire din vară. 

Acum fotbalistul, împreună cu impresarul şi totodată soţia lui, Wanda Nara, încearcă cu tot posibilul să plece de la echipa care l-a făcut fotbalist. Potrivit Gazzetta dello Sport, argentinianul vrea să dea în judecată Inter Milano pentru hărţuire cu scopul de a pleca liber de contract şi astfel să îşi negocieze liniştit contractul la următoarea echipă. 

  • 80 de milioane de euro este cota lui Mauro Icardi, potrivit transfermarkt.com 

Din 2013 joacă atacantul la Inter, perioadă în care a marcat 124 de goluri şi a ieşit de două ori cel mai bun marcator din Serie A. 

Afla mai multe despre: mauro icardiinter 

viewscnt
Articole similare