Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru la Roland Garros. „Du-te dracului”. Două jucătoare de top şi-au aruncat cuvinte grele la finalul meciului | VIDEO

Scandal monstru la Roland Garros. „Du-te dracului”. Două jucătoare de top şi-au aruncat cuvinte grele la finalul meciului | VIDEO

Tenis

Comentarii

Kiki Bertens (28 de ani) şi Sara Errani (33 de ani) au oferit un meci de zile mari în turul doi de la Roland Garros. Olandeza s-a impus cu 9-7 în decisiv, după un final nebun, şi va juca în turul trei contra Katerinaeri Siniakova.

La finalul meciului, a opta jucătoare a lumii a părăsit terenul într-un scaun cu rotile. În loc să arate compasiune, Errani nu a vrut nici măcar să îşi salute aversara la fileu. Locul 150 WTA, italianca şi-a bănuit adversara că se victimizează, mimând accidentări din timpul meciului. În drumul spre vestiare, Errani a fost auzită spunând: „Du-te dracului”.

Supărarea Sarei a continuat şi la declaraţii: „Poate a avut o poţiune magică, pentru că părea că se chinuie şi nu mai poate, apoi, în următorul game alerga aşa cum nu a făcut-o vreodată", a declarat Errani, conform Eurosport.

 

Replica olandezei nu a întârziat să apară: „Poate să spună ce vrea, poate că ar trebui să iau nişte lecţii de actorie sau chiar să caut să fac o carieră din asta. Nu ştiu exact ce gândeşte Sara, dar vă spun că m-am simţit foarte rău pe teren. La final, după ce toată euforia victoriei s-a dus, nu a mai existat adrenalină, am simţit că mă prăbuşesc. Am simţit crampe în tot corpul. A fost un adevărat roller-coaster, să fiu sinceră. Fizic, nu m-am simţit bine, am avut crampe mari, cred că toată lumea a înţeles asta. Dar e ciudat, pentru că nu mă simţeam foarte obosită. Am transpirat în schimb foarte mult, mi-a fost frig, a fost o reacţie a corpului pe care nu am mai avut-o. Dar am continuat să lupt şi am reuşit să trec peste tot şi să mă impun”, a afirmat Bertens.

Conflictul nu s-a oprit însă aici, Sara Errani dorind să aibă ultimul cuvânt, în ciuda faptului că a pierdut partida: „Nu ştiu cum să o spun în engleză, mi s-a părut că râde de mine. A jucat excelent, dar nu mi-a plăcut deloc situaţia. Eşti accidentată, apoi alergi aşa cum nu ai făcut-o vreodată. Nu îmi plac lucrurile astea, îmi pare rău. A ieşit de pe teren în scaun cu rotile, apoi am văzut-o în vestiar, arăta perfect, nu avea nimic. Vi s-a părut că a fost afectată vreun moment? Aţi văzut cum alerga? Nu poţi alerga aşa dacă ai probleme. Bravo ei pentru victorie, dar cred că putea să ajungă la acelaşi rezultat şi fără să facă ce a făcut. Sunt foarte supărată, atitudinea ei m-a afectat şi m-a făcut să fiu extrem de nervoasă pe teren”, a concluzionat italianca de pe locul 150 WTA.

 

 

Afla mai multe despre: tenisroland garros 

viewscnt
Articole similare