Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCANDAL monstru la vestiare după Craiova-Timişoara I Mangia a luat "foc": "E un dezastru, e incredibil, nu se poate!"

SCANDAL monstru la vestiare după Craiova-Timişoara I Mangia a luat "foc": "E un dezastru, e incredibil, nu se poate!"
Comentarii

Tehnicianul echipei CSU Craiova, Devis Mangia, s-a plâns de starea gazonului după meciul de pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, scor 1-1, din etapa a XXVI-a a Ligii I.

"Nu ştiu cine s-a ocupat de acest teren, a fost un dezastru. Au trecut patru luni de zile şi arată în continuare rău. Nu ştiu cine l-a făcut, dar e foarte greu să evoluezi aşa. Azi a fost cel mai prost gazon pe care l-am întâlnit de la startul sezonului. Pentru mine e incredibil că trebuie să jucăm pe un aşa teren", a spus Mangia.

"Îi felicit pe jucătorii mei, chiar dacă unii vor spune că nu e un rezultat bun. Eu cred că e un rezultat bun, dacă privim în ansamblu sezonul regulat; acum ne gândim la play-off. Singurul lucru care nu mi-a plăcut e că am jucat prea puţin. Cred că au fost 40-42 de minute efective", a mai afirmat el.

Formaţia CSU Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa ACS Poli TiEmişoara, într-un meci din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I. Craiovenii vor evolua în play-off, iar timişorenii în play-out-ul primului eşalon.

Golurile au fost marcate de Dimitrov '57 pentru gazde şi Enescu '50 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: mangiacraiovascandalterengazon 

viewscnt
Articole similare