Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal pe aeroportul din Otopeni! Gigi Becali ar fi lovit un europarlamentar: ”Ce aveţi cu mine, vedeţi-vă de Steaua”. De la ce a pornit totul

Scandal pe aeroportul din Otopeni! Gigi Becali ar fi lovit un europarlamentar: ”Ce aveţi cu mine, vedeţi-vă de Steaua”. De la ce a pornit totulgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi europarlamentarul Cristian Preda au avut un conflict, luni la pranz, pe aeroportul Henri Coandă. Patronul de la FCSB s-a dezlănţuit la adresa politicianului, după ce Preda l-a făcut ”puşcăriaş”.

A fost scandal în toată regula pe aeroportul din Otopeni. Gigi Becali şi Cristian Preda şi-au aruncat cuvinte grele, fără vreo jenă că sunt văzuţi de mai multe persoane.

Totul a pornit de la Cristian Preda, care l-ar fi făcut ”puşcăriaş” pe Becali. Patronul de la FCSB a auzit şi s-a dezlănţuit la adresa europarlamentarului. ”Ca să-ţi arăt eu ţie să nu mai faci tu lumea <<puşcăriaş>> că eşti tu europarlamentar. Te-a pus Băsescu pe liste şi l-ai trădat imediat.

Dacă nu te punea, acum mureai de foame. Cheamă poliţia, să spun ce faci tu”, a spus Becali, aruncând şi cuvinte care nu pot fi reproduse.

REACŢIA LUI BECALI

Gigi Becali a recunoscut că a reacţionat agresiv verbal, dar a spus însă că nu l-a bruscat pe europarlamentar.

"El a dat doar din cap, nu era niciun fel de problemă. Făceam poze cu doi copii. A trecut pe lângă noi şi a zis «Faceţi poză cu puşcăriaşul». Vă daţi seama că i-am răpuns. Şi normal că i-am mai zis ce i-am mai zis. I-am pus mâna pe faţă, l-am mângâiat. L-am ciupit puţin de obraz, nici nu l-am lovit", a spus Becali, potrivit newsweek.ro.

Incidentul a fost confirmat şi de Cristian Preda, care a povestit ce s-a întâmplat pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: becaliscandalaeroportcristian preda 

viewscnt
Articole similare