Experiențe împreună.
You are here:

Scandal uriaş după City - PSG. Jucătorii campioanei Franţei îl acuză pe arbitrul Kuipers că i-a înjurat: "Eu dacă ziceam asta, eram suspendat 10 meciuri"

Scandal uriaş după City - PSG. Jucătorii campioanei Franţei îl acuză pe arbitrul Kuipers că i-a înjurat: "Eu dacă ziceam asta, eram suspendat 10 meciuri"
Comentarii

Jucătorii lui PSG îl acuză pe arbitrul olandez Bjorn Kuipers că i-a înjurat la meciul retur cu Manchetser City din semifinalele Ligii Campionilor.

"Un ultim lucru: vorbim întotdeauna despre respectul faţă de arbitri. El i-a spus <f..k off> lui Leandro Paredes. Dacă un jucător spune asta, el este suspendat pentru trei sau patru meciuri", a declarat Ander Herrera, după meci.

"Arbitrul nu l-a insultat numai pe Paredes, ci şi pe mine. Mi-a spus <f..k you> de două ori. Dacă eu spun asta, iau 10 meciuri! Şi ei îşi permit... Vorbesc mult cu arbitrii, dar nu am spus niciodată <f..k you>", a declarat şi Marco Verratti.

Italianul a ţinut să precizeze că "nu este vina arbitrului” că Paris Saint-Germain nu a ajuns în finala Ligii Campionilor, la un an după cea jucată la Lisabona şi pierdută cu Bayern Munchen, scor 0-1.

"Nu pun eliminarea pe probleme de arbitraj. Dar au existat multe situaţii care nu au fost foarte bine gestionate", a adăugat el.

Antrenorul Mauricio Pochettino a declarat că nu a auzit cuvintele urâte spuse de arbitru: "Insultele arbitrului? Trebuie să-i crezi pe Marco şi Ander, dar nu suntem în finală... Nu am auzit nimic. Dar dacă arbitrul a spus ceva, trebuie efectuată o anchetă. Dar aceasta nu este în niciun caz o scuză. Cel mai important lucru este că nu suntem în finală şi suntem foarte trişti. Poate că trebuie vorbit cu UEFA".

Însă directorul sportiv Leonardo afirmă că există imagini care îl incriminează pe arbitru.

"Am vorbit despre asta în vestiar. Este clar, aţi văzut filmările, este atât de clar încât nici nu trebuie să comentez", a spus Leonardo, la RMC Sport.

Deocamdată, nicio înregistrare video nu îl poate acuza pe arbitrul olandez, în vârstă de 48 de ani.

Manchester City s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Ligii Campionilor, după ce a învins-o, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe PSG, în meciul retur al semifinalelor. În tur, tot City s-a impus, cu 2-1. Parizienii, finalişti ai ediţiei precedente, au terminat şi manşa a doua în zece jucători, după eliminarea lui Di Maria, din minutul 69, pentru un gest nesportiv.

A marcat: Mahrez '11, '63.

viewscnt
Articole similare
Gol de poveste pentru Olimpiu Moruțan la Galatasaray! Românul și-a ridiculizat adversarii...