Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş după Rangers - Slavia 0-2! Acuzaţii incredibile de rasism şi dezvăluiri ale lui Gerrard: "Ne acuză că minţim. Jucătorii au auzit!". Faza a fost surprinsă de camere

Scandal uriaş după Rangers - Slavia 0-2! Acuzaţii incredibile de rasism şi dezvăluiri ale lui Gerrard: "Ne acuză că minţim. Jucătorii au auzit!". Faza a fost surprinsă de camere

UEFA Europa League

Comentarii

Un nou scandal de rasism în fotbal. Meciul Rangers - Slavia Praga 0-2 s-a terminat cu scântei după ce, în minutul 87 al partidei, Glen Karama a fost jignit cu tentă rasistă de un jucător al Slaviei, Onderj Kudela. Steven Gerrard, antrenorul campioanei Scoţiei, a vorbit despre fază la conferinţa de presă de după meci.

Faza pe care o acuză cei de la Rangers s-a petrecut în minutul 87 al meciului, după ce, la finele unui dispute între jucători, Kudela s-a îndreptat spre Karama, şi-a pus mâna la gură şi i-a spus ceva acestuia. A urmat apoi o reacţie a fotbalistului lui Rangers şi s-a creat un meleu de jucători. Karama le-a spus celor din echipa sa că a fost jignit cu tentă rasistă, însă a dorit să continue meciul până la final.

Steven Gerrard, antrenorul echipei lui Ianis Hagi, a vorbit la conferinţa de presă pe larg despre incidentele din finalul partidei care a adus eliminarea lui Rangers din Europa League. Slavia Praga s-a impus cu 3-1 la general, iar Nicolae Stanciu a contribuit cu două goluri la scorul general. Gerrard a dezvăluit că oamenii din stafful Slaviei resping acuzaţiile de rasism.

"Trebuie să fiu atent ce spun. Am o relaţie foarte apropiată cu Glen Kamara. Sunt alături de el 100%. Jucătorii care erau în jur au auzit ce i-a spus. Sunt mândru de băieţii mei, au arătat solidaritate. Acum, UEFA trebuie să se ocupe. Sunt furios acum. E greu să descriu cum mă simt. Îl ştiu pe Glen, cred în ce spune, sunt 100% cu el", a spus Gerrard imediat după joc.



"E foarte trist că echipa adversa îi ia apărarea fotbalistului care a făcut asta. Ne acuză ne noi ca minţim. Uneori în carieră, într-un meci se întâmplă lucruri mai importante decât fotbalul. Aşa a fost în seara asta. (...) Am încercat să discut cu jucătorul, nu prea am putut. A spus că vrea să joace în continuare. Meciul s-a încheiat pe teren. Am fi fost alături de el indiferent ce decizie ar fi luat. E mai mult decât devastat de ceea ce s-a întâmplat. Nu am cuvinte. E un băiat bun, nu ar avea motive să inventeze aşa ceva!", a mai spus Gerrard.

Afla mai multe despre: kudelakamaragerrardscandalrasismvideoslaviarangers 

viewscnt
Articole similare