Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş după Rapid - Ferencvaros! Jucătoarea oaspeţilor acuză rasismul giuleştenilor: „Oameni idioţi! Să nu mai intre în sală”

Scandal uriaş după Rapid - Ferencvaros! Jucătoarea oaspeţilor acuză rasismul giuleştenilor: „Oameni idioţi! Să nu mai intre în sală”

Rapid

Comentarii

Vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia FTC Budapesta, scor 23-20 (16-11), în meci contând pentru etapa a XII-a din grupa B a Ligii Campionilor. Rapid e pe locul 7, în afara locurilor de play-off.

Acuzaţii de rasism după meciul de handbal dintre Rapid şi Ferencvaros

Scandalul nu a lipsit din Sala Polivalentă. După meci, Beatrice Edwige, pivotul lui Ferencvaros, s-a plâns de tratamentul primit din partea unui suporter rapidist. Concret, franţuzoaica l-a acuzat pe respectivul fan de rasism, acesta făcând aluzii întruna referitoare la culoarea pielii.

Edwige consideră că astfel de gesturi nu au ce căuta în sala de handbal şi le cere celor de la Rapid să-l interzică pe acel suporter.

„În primul rând, nu e vorba de toţi fanii Rapidului, nu vreau să-i pun pe toţi în aceeaşi oală. Unii dintre ei au fost extraordinari, a fost o atmosferă foarte bună în sală, dar, la fel ca peste tot, există şi oameni idioţi, iar acel băiat cred că este idiot. În timpul meciului, nu ştiu exact ce înseamnă, dar mi-a arătat asta (n.r - duce mâna către faţă), mi-a arătat faţa.

Dacă îmi arăţi culoarea pielii, înseamnă că ai ceva împotriva mea. Am lăsat să treacă în timpul meciului pentru că nu era momentul, dar la final m-am dus la el pentru că am vrut să-l întreb care e problema. Mi-a zis: 'Aa, nu, nu am zis nimic, nu am făcut nimic'. Ar trebui să îţi asumi ce ai făcut!

Repet, nu vreau să pun toţi fanii Rapidului în aceeaşi oală. A fost vorba doar de un băiat stupid, iar handbalul nu merita asta, eu nu merit asta. Chiar sper ca acest om să nu mai intre în arena voastră. Din punctul meu de vedere, e un idiot care nu merită să fie catalogat fan al Rapidului. 

Mereu când am văzut arena voastră am văzut că e o atmosferă frumoasă, dar acest om nu merită să fie numit fan sau suporter al Rapidului”, a spus Beatrice Edwige, după meci.

Afla mai multe despre: rapidferencvarosbeatrice edwigehandbal 

viewscnt
Articole similare