Experiențe împreună.
You are here:

Scandal uriaş în vestiarul Columbiei, după umilinţa din meciul cu Ecuador. Bătaie între James Rodriguez şi Jefferson Lerma

Scandal uriaş în vestiarul Columbiei, după umilinţa din meciul cu Ecuador. Bătaie între James Rodriguez şi Jefferson Lerma
Comentarii

Presa columbiană a notat că James Rodriguez s-ar fi bătut în vestiar cu un coleg după meciul pierdut în faţa naţionalei din Ecuador, scor 1-6. Rodriguez şi federaţia columbiană au dezminţit aceste informaţii.

Potrivit presei, după partida de marţi, din preliminariile Cupei Mondiale, pierdută dur de columbieni la Quito, Rodriguez s-ar fi bătut în vestiar cu Jefferson Lerma.

Federaţia columbiană a notat, într-un comunicat, că nu a existat niciun conflict între jucători în cele 12 zile de când s-au reunit pentru meciurile cu Uruguay şi cu Ecuador.

"Este adevărat că echipa a primit o lovitură puternică prin cele două înfrângeri (n.r. – 0-3 cu Uruguay şi 1-6 cu Ecuador), dar acest lucru nu a generat conflicte între jucători. Dimpotrivă, această situaţie a unit grupul mai mult şi a întărit legăturile de prietenie care au existat mereu", a precizat forul.

James Rodriguez a negat categoric ceea ce a scris presa despre el, precizând că are relaţii „excelente şi de respect” cu toţi colegii săi, atât pe teren cât şi în viaţa personală.

"Ca grup, rămânem uniţi şi cu obiectivul intact de calificare la Cupa Mondială, pentru care vom munci şi mai mult”, a notat el într-un comunicat.

Rodriguez a menţionat că persoanele care au scris că ar fi existat o bătaie în vestiar vor să semene discordie şi haos ca să îi afecteze lui reputaţia şi a adăugat că va apela la justiţie.

viewscnt
Articole similare
FOTO Are tata top model. Fata lui Sumudica viseaza sa ajunga Miss Romania