Experiențe împreună.
You are here:

Scandal uriaş între ministrul Tineretului şi Corina Ungureanu! Fosta campioană, umilită de şeful de la MTS: ”Nu te respect ca om”

Scandal uriaş între ministrul Tineretului şi Corina Ungureanu! Fosta campioană, umilită de şeful de la MTS: ”Nu te respect ca om”

Gimnastică

Comentarii

Corina Ungureanu, dublă campioană mondială, a povestit un episod incredibil cu Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, petrecut pe Aeroportul Otopeni.

Corina Ungureanu a scris pe pagina sa de Facebook toate detaliile întâlnirii cu şeful de la MTS şi a dezvăluit că Bogdan Matei ar fi jignit-o în faţă, spunându-i că nu o respectă ca om.

Mai jos aveţi mesajul complet publicat de Corina Ungureanu:

Lecţia mea de patriotism primită ieri de la domnul ministru al sportului – Bogdan Matei în aeroportul Otopeni la sosiri în aşteptarea bagajului!

De unde a plecat povestea? Terminam finalele pe aparate de la Arad. Prezenţi în sală mai toată familia gimnasticii feminine, plus picii de 9-10 ani. Ajunge delegaţia PSD (ministru MTS, domnul Jianu, domnul Chifor şi încă câţiva pe care nu ştiu cum îi cheamă). Au ajuns la sala la finalul concursului cand mai erau 3 gimnaste la sol de concurat, au efectuat premierea şi au plecat. Noi, antrenorii, ne aşteptam să ne întrebe ce ne doare dacă tot au ajuns, fie şi campanie, fie şi doar pentru a da bine, dar veniţi oameni buni 5 minute şi ne salutaţi măcar! NIMIC! Au plecat!

Văd postare pe paginile de FB ale MTS şi a domnului ministru în care spune că a asistat la finale. I-am scris să rectifice şi i-am recomandat ca simplu antrenor şi angajat al MTS să continue campania şi dupa 26 mai, că îl aşteptam la cât mai multe concursuri să vadă cum cresc sportivii noştri dar şi în sălile de antrenament nu doar din gimnatsică! Domnul Matei s-a suparat pe mine şi mi-a transmis ca ar dori sa vorbească cu mine. Bun…Îi aştept la sosiri, mă duc, mă prezint şi mi-o iau cu patriotism dragi prieteni -)))) După postarea mizerabilă la adresa mea de pe pagina de FB a Ministerului, 40 min în zbor, recunosc că fierbeam si eu -)))))

Am vorbit cam 10 minute. Eu însoţită de o gimnasta de 10 ani şi dumnealui de către două persoane, restul delegaţiei PSD asistau de la distanţă. Nu mi-a fost dat până acum să întâlnesc un om politic şi am întâlnit destui…să-mi vorbească cu atâta lipsî de respect!!!

ministru – d-ra Ungureanu, vedeţi că sunteţi ruptă de realitatea sportului?

eu- da, domnule ministru, o să ma trezesc când o sa-mi cadă sala în cap şi tencuiala din tavan în cap la copii în antrenamente

ministru- v-am dat bani la federaţie!!!

eu- dvs nu ştiţi nici după atâta timp că federaţia nu are cum să finanţeze cluburile??? NU PERMITE LEGEA!

ministru- scot postarea dacă o scoateti şi dvs, d-ra Ungureanu

eu- nu scot nimic că eu sunt un civil şi încă am voie să vorbesc adevăr, dvs sunteţi demnitar ţi aţi coborat foarte mult cand mi-aţi răspuns la „mişto” de pe pagina oficiala la MTS.

ministru- aţi venit vreodată la mine să-mi cereţi ceva?

eu- nu este treaba mea să vin la dvs la MTS sa cer! E treaba dvs să vă îngrijiţi de noi, angajaţii dvs că doar de asta sunteţi puşi acolo!!!

Şi în încheiere mi-a dat o „palmă” verbală de m-a liniştit domnul Matei şi m-a pus la locul meu -))„ D-ră, va respect ca sportiv, dar ca om, NU! ” trebuia să-mi spună de la început asta şi nu mai pierdeam 10 min din timpul dumnealui şi nici al meu!

P.s singurul martor la discuţie, gimnasta mea care ma însoţea la vederea parinţilor ei în aeroport: „mami, domnul ăla înalt cu ochelari i-a spus domnişoarei ca nu o respectă ca om! ”

Asta a fost lectia primita de mine de la „capul” sportului.

Vă transmit, domnule ministru, că oamenii de sport, sunt oameni demni şi muncitori şi sunt mândră că fac parte dintre ei!

ŞI DA, DA, DA, SUNT PRO ROMANIA DE AZI MAI MULT CA NICIODATĂ ŞI VĂ MULŢUMESC CĂ MI-AŢI REAMINTIT CÂT DE MICI SUNTEŢI VOI ĂŞTIA CARE VĂ NUMIŢI ŞEFI ÎN GUVERN ACUM!

AŢI FOST MAI MIC DECÂT MINE CHIAR DACĂ MĂ PRIVEAŢI DE SUS DE LA PROBABIL 1.90 AI DVS! ASTA E, AM DOAR 1.56 …“, a scris Corina Ungureanu.

viewscnt
Articole similare
Gimanasta Larisa Iordache, dezvaluiri despre sistemul medical din tara. "In Romania, daca nu...