Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş la Dinamo. "Ori eu, ori el". Situaţie incredibilă în conducerea clubului după discuţiile dintre Bălănescu şi Prunea

Scandal uriaş la Dinamo. "Ori eu, ori el". Situaţie incredibilă în conducerea clubului după discuţiile dintre Bălănescu şi Prunea

Dinamo București

Comentarii

Situaţia de la Dinamo este din ce în ce mai tensionată. După o nouă înfrângere suferită în Liga I, acum, problemele au apărut şi în interiorul clubului.

Înfrângerea de la Iaşi, scor 0-2, a încins spiritele şi mai tare la Dinamo. În căutarea unui nou antrenor după rezultatele dezamăgitoare din startul acestui sezon, conflictele au apărut inclusiv între oamenii din conducerea clubului.

Fără să ţină cont de părerea lui Florin Prunea, Bogdan Bălănescu a început să negocieze cu diferiţi antrenori, printre care şi Leo Grozavu, care ar fi trebuit să se prezinte la antrenament astăzi pentru a pregăti echipa în vederea următorului meci. Bălănescu a ţinut legătura cu agentul antrenorului, Anamaria Prodan, însă totul a picat în momentul în carea Prunea a aflat şi s-a opus mutării.

Acum, Ionuţ Negoiţă este prins la mijloc, iar fostul portar îl acuză pe Bălănescu de faptul că încearcă să-l saboteze. "Ori eu, ori el" i-ar fi transmis Prunea finanţatorului în momentul în care a aflat că preşedintele clubului negociază pe ascuns cu alţi antrenori.

În aceste condiţii, Bălănescu şi-a înaintat demisia, însă Negoiţă n-a vrut să audă de aşa ceva, iar acum finanţatorul "câinilor" încearcă să-i împace pe cei doi oficiali.

Afla mai multe despre: dinamopruneabalanescu 

viewscnt
Articole similare