Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCANDALOS | Nici un angajat al clubului Dinamo nu mai are voie să stea de vorbă cu presa. Măsura a fost luată de fostul preşedinte al CS Dinamo, Liliana Gafencu

SCANDALOS | Nici un angajat al clubului Dinamo nu mai are voie să stea de vorbă cu presa. Măsura a fost luată de fostul preşedinte al CS Dinamo, Liliana Gafencu

Alte sporturi

Comentarii

Un fapt absolut incredibil se petrece în aceste zile la CS Dinamo Bucureşti. O decizie fără precedent în istoria clubului bucureştean, care a căzut ca o ghilotină pentru toţi angajaţii.

Fostul preşedinte al CS Dinamo, Liliana Gafencu, a dat o circulară prin care niciun angajat nu mai are voie să discute cu presa, fără acordul ofiţerului de presă al clubului. Această măsură, confirmată azi de Marian Ştefan, vicepreşedintele clubului a fost luată ca urmare a unor dezvăuiri apărute în spaţiul public privind activitatea fostului preşedinte. "Da, aşa este. Vă pot confirma că nimeni din cadrul clubului nu poate vorbi cu presa, fără acordul ofiţerului de presă al clubului. Această circulară dată de doamna Gafencu încă există. Noi trebuie să o respectăm, pentru că suntem angajaţi ca şi poliţişti şi trebuie să respectăm şi statutul poliţistului român", a explicat Marian Ştefan.

"Toată lumea este supărată" 

Potrivit unor surse telekomsport.ro, această măsură instituită de către Liliana Gafencu a avut menirea de a-i enerva la culme pe toţi angajaţii clubului. "A fost o măsură de-a dreptul aberantă. Cum să interzici, spre exemplu, unor nume de top, precum: Cosac sau Viorica Susanu, să stea de vorbă cu presa. Sportivii, la rândul lor, nu mai au dreptul să facă declaraţii de presă conform acestei circulare ceea ce este incredibil. Niciodată în istoria clubului nu s-a întâmplat aşa ceva", a explicat sursa telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cs dinamoliliana gafencudeclaratii de presa,  

viewscnt
Articole similare