Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenariul prin care Messi s-ar putea întoarce la Barcelona s-a adeverit

Scenariul prin care Messi s-ar putea întoarce la Barcelona s-a adeverit

Lionel Messi

Comentarii

Inter Miami a fost eliminată din cursa spre play-off-urile MLS, lucru care l-ar ţine pe Lionel Messi pe bară timp de aproape patru luni.

Echipa patronată de David Beckham mai are doar două meciuri oficiale de disputat în anul 2023, cu Charlotte FC, acasă şi în deplasare. Inter Miami şi-a jucat şansa la play-off, pe teren propriu împotriva celor de la FC Cincinnati.

Oaspeţii au obţinut victoria, cu scorul de 1-0, prin reuşita lui Alvaro Barreal.

Astfel, echipa cu care Messi a semnat în această vară nu mai are şanse să prindă play-off-ul MLS şi nu va mai juca, după partidele de la sfârşitul lunii octombrie, până la sfârşitul lunii februarie a anului viitor.

Acest scenariu ridică un semn de întrebare legat de perioada de aproape patru luni în care Messi nu va disputa vreun meci oficial.

Conform cotidianului Sport, Barcelona se gândeşte la revenirea argentinianului, sub formă de împrumut, în luna ianuarie, catalanii ar profita din plin de perioada de inactivitate de aproape patru luni.

Inter Miami suferă fără Lionel Messi 

Echipa care se află în acest moment pe locul 14 în conferinţa de est din MLS a avut parte de o perioadă dificilă după anunţul indisponibilităţii superstarului argentinian.

Inter Miami nu a mai câştigat din 21 septembrie, 4-0 a fost scorul cu care echipa lui David Beckham s-a impus împotriva celor de la Toronto FC.

De atunci, locul 14 din MLS a suferit trei eşecuri şi a obţinut două puncte, din egaluri.

De la venirea la Inter Miami, Messi a adunat 12 apariţii, a marcat 11 goluri şi a pasat decisiv de cinci ori.

Pe lângă transferul său din această vară, Messi s-a reîntâlnit la Inter Miami şi cu Sergio Busquets şi Jordi Alba, foştii săi colegi din perioada Barcelona.

Afla mai multe despre: fc barcelonalionel messiinter miami 

viewscnt
Articole similare