Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbă Ionuţ Lupescu selecţionerul dacă va deveni preşedinte la FRF? Cine este antrenorul care l-ar schimba pe Cosmin Contra

Schimbă Ionuţ Lupescu selecţionerul dacă va deveni preşedinte la FRF? Cine este antrenorul care l-ar schimba pe Cosmin Contra

Echipa națională

Comentarii

În cazul în care Ionuţ Lupescu va câştiga alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, atunci sunt şanse importante să se producă o schimbare şi la nivelul echipei naţionale.

Gazeta Sporturilor anunţă că Ionuţ Lupescu l-ar schimpa pe Cosmin Contra, care are un început excelent pe banca tehnică a ”tricolorilor”, şi l-ar numi selecţioner pe Costel Gâlcă.

Fostul antrenor al FCSB-ului face parte din staff-ul de campanie al lui Lupescu şi este tentat să devină selecţionerul României. Cosmin Contra a bifat doar două meciuri oficiale pe banca naţionalei, 3-1 cu Kazahstan şi 1-1 cu Danemarca, şi, conform sursei citate, nu ar fi tocmai pe placul lui Lupescu.

DEMIS DE LA FCSB DUPĂ CE A CÂŞTIGAT TOT

În sezonul în care a condus-o pe FCSB, Costel Gâlcă a câştigat tot ce se putea câştiga pe plan intern. A luat titlul, s-a impus în Cupa României şi a bifat şi Cupa Ligii.

Nu i s-a prelungit contractul pentru că nu l-a ascultat pe Becali. Antrenorul n-a ţinut cont de indicaţiile finanţatorului şi imediat după terminarea sezonului şi-a încheiat socotelile cu FCSB, semnând, mai apoi, cu Espanyol.

Afla mai multe despre: contralupescugalcafrfromania 

viewscnt
Articole similare